Τρίτη, 7 Αυγούστου 2012

ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ! Χαροπαλεύει ο ΛΑΘΡΟΑΦΓΑΝΟΣ ΣΦΑΓΕΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΝΤΑΡΗ!

Ο Αφγανός λαθρομετανάστης που συνελήφθη από τις αρχές ως ένας από τους δύο δράστες της δολοφονίας, του Μ.Καντάρη πριν δύο χρόνια, χαροπαλεύει στο νοσοκομείο ύστερα από μια τροφική δηλητηρίαση μέσα στις φυλακές. 

Ειδικότερα, ο κρατούμενος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Παθολογική κλινική του Γενικού νοσοκομείου Τρικάλων, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς κατανάλωσε καρπούζι που περιείχε… χλωρίνη.


Από την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν αποπειράθηκε να βάλει ο ίδιος τέλος στη ζωή του με αυτόν τον τρόπο, ή έφαγε το ποτισμένο με καυστικό υγρό φρούτο εν αγνοία του.


Ο αλλοδαπός κρατείται στις φυλακές Τρικάλων μετά τη στυγερή δολοφονία του άτυχου πατέρα, Μ. Καντάρη, τον οποίο δολοφόνησε μαζί με έναν ακόμη ομοεθνή του.

Το έγκλημα είχε γίνει στις 10 Μαΐου 2010 στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου, όταν οι δράστες εντόπισαν το 44χρονο θύμα να πηγαίνει να πάρει το αυτοκίνητό του για να πάει τη γυναίκα του στο μαιευτήριο, όπου θα γεννούσε δεύτερο παιδί τους.

Γι’ αυτό είχε μόλις αγοράσει την κάμερα ώστε να καταγράψει τις πρώτες στιγμές της ζωής του νεογέννητου και οι δράστες την πούλησαν στο Μοναστηράκι αντί 120 ευρώ!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr