Τρίτη, 7 Αυγούστου 2012

ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΔΗΜ.ΠΩΠΟΤΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΠΟΔΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΚΤΗΝΟΣ. ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ "ΠΡΑΣΙΝΗ" ΑΣΠΙΔΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΑΡΗ


popotas-xilo-parosΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ; ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΦΟΡΕΣΑΝ ΜΑΣΚΑ;
 
Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν την απολογία του «Δράκου» της Πάρου στον ανακριτή.

Την ώρα που ο 21χρονος Πακιστανός λαθρομετανάστης μεταφερόταν με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο κατώφλι του ανακριτή, οι αστυνομικές αρχές άνευ λόγου και αιτίας χτύπησαν και συνέλαβαν τον δημοσιογράφο του «ΘΕΜΑτος» Δημήτρη Πώποτα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αστυνομικός της ασφάλειας συνέλαβε τον δημοσιογράφο, στην προσπάθειά του να φωτογραφίσει με κάθε νόμιμο δικαίωμα τον δράστη, τη στιγμή που ο ίδιος υπέδειξε κανονικά την δημοσιογραφική του ταυτότητα.

Λίγη ώρα αργότερα, έπειτα από εξονυχιστική εξακρίβωση στοιχείων, ο δημοσιογράφος αφέθηκε ελεύθερος.

Η ετεροβαρής ευαισθησία των Αρχών υπερ του αλλοδαπού που έστειλε την 15χρονη μαθήτρια στην Εντατική να δίνει μάχη για τη ζωή της ρίχνεται σε βάρος της ενημέρωσης της κοινής γνώμης, προβάλλοντας έναν ανεξήγητο ζήλο προστασίας του αδίστακτου δράστη.

Αξίζει μόνο να αναφερθεί ότι σήμερα στον εισαγγελέα μεταφέρθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, φορώντας μάσκα για να μην φανούν τα χαρακτηριστικά του, αλεξίσφαιρο γιλέκο και χειροπέδες.

Εις βάρος του κατηγορούμενου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση από άτομο με πλήρη ψυχική ηρεμία, βιασμό και ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα.
πηγη