Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Οι πακιστανικές ευαισθησίες Ευαγγελάτου - Μεϊμαράκη (Βίντεο)



Οι πακιστανικές ευαισθησίες Ευαγγελάτου - Μεϊμαράκη (Βίντεο) Είθισται στην ελλαδική (γιατί ελληνική δεν μπορείς να την πεις...) τηλεόραση στο όνομα της "ισότητας", της "ελευθεροτυπίας" και της "δημοκρατίας" να παραλείπονται γεγονότα και να αποκρύπτεται η αλήθεια, ώστε να παραπλανηθεί ο Ελληνικός Λαός. 

Δείτε το σχετικό βίντεο με τον Ευαγγελάτο να παίρνει πλήρως το μέρος του πακιστανού που απείλησε τους Έλληνες με "τζιχάντ", την ώρα που όταν κάποιος απειλεί ολόκληρο το Ελληνικό Έθνος είναι κάτι που διώκεται νομικά. Δεν περιμένουμε φυσικά να δουλέψει κάποιος εισαγγελέας, αυτό συμβαίνει μόνο κατόπιν "τηλεφωνήματος", όπως έχει αποδειχτεί.



Ενδιαμέσως, μάλιστα, ενώ είχε αποδειχτεί και με ομολογία του πακιστανού ότι δεν υπήρξε "χτύπημα", ο υπότιτλος της εκπομπής συνέχιζε να είναι "Μας χτύπησε βουλευτής της Χρυσής Αυγής έξω από την βουλή", δίνοντας έναν ακόμα ορισμό της μαύρης προπαγάνδας του ψεύδους και της παραπλάνησης.  Δείτε και το βίντεο με τις ευθείς απειλές για πόλεμο από μέρους των πακιστανών εναντίον των Ελλήνων. Έτσι για να μην νομίζει ο Ευαγγελάτος ότι μπορεί να δουλεύει τους Έλληνες.




Από την άλλη, ο "υπερευαίσθητος" πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης αποφάσισε να "παραπέμψει" στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής το θέμα που ανέκυψε (;) με τον βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Δημήτρη Κουκούτση, ο οποίος είχε το ... θράσος να επιτιμήσει την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βασιλική Κατριβάνου επειδή είχε φέρει στην Βουλή τον... πρόεδρο της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα Τζαβέντ Ασλάν (ο οποίος θεωρείται κακοποιό στοιχείο στην χώρα του) για να κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας για το "ρατσιστικό μένος των Ελλήνων κατά των μεταναστών"!
Διαβάστε σχετικά εδώ.