Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2012

Φθιώτιδα: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της σκληρής συμμορίας των 4 Αλβανών!

Συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών για τους 4 Αλβανούς ληστές του Ξυλοκάστρου, οι οποίοι το πρωί της περασμένης Τετάρτης (22-08-2012), παράτησαν στη μέση του δρόμου της εθνικής οδού στην είσοδο της Λαμίας, το κλεμμένο μπλε Ford Mondeo που βλέπετε στην επόμενη φωτογραφία...

ΦΩΤΟ από lamiareport.gr
ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

Το αυτοκίνητο ανήκει σε ηλικιωμένο ζευγάρι, το οποίο γυρίζοντας σπίτι του, βρήκε μέσα τους 4 Αλβανούς. Οι δράστες με κουκούλες και Καλάσνικοφ τους ακινητοποίησαν, τους έδεσαν, τους πήραν 440 ευρώ και στη συνέχεια πήραν το αυτοκίνητο του ζευγαριού και εξαφανίστηκαν. Όπως όλα δείχνουν, το πρωί φτάνοντας στη Λαμία, μπορεί να είδαν κάποιο περιπολικό και να φοβήθηκαν για μπλόκο της αστυνομίας και εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο.

Όλες αυτές τις ημέρες οι αστυνομικοί χτενίζουν όλη την ευρύτερη περιοχή της Λαμίας, χωρίς ωστόσο να υπάρχει αποτέλεσμα. Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, οι 4 Αλβανοί κακοποιοί εθεάθησαν στην Ανατολική Φθιώτιδα και εκεί επικεντρώνουν τώρα τις έρευνές τους οι αστυνομικοί.

Το πιθανότερο είναι να έφτασαν μέχρι τον Αι Γιάννη Στυλίδας με τα πόδια. Εκεί βρήκαν ένα παλιό Opel με τα κλειδιά επάνω και το έκλεψαν. Στη συνέχεια το εγκατέλειψαν στη περιοχή μεταξύ Βαθύκοιλου-Γλύφας απ΄ όπου πήραν άλλο αυτοκίνητο, με το οποίο έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.