Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ιδιοκτήτης σπιτιού σκότωσε αλβανό ληστή που απείλησε τη μητέρα του!


Εκτός ελέγχου η εγκληματικότητα. Ενας 25χρονος κατεδίωξε και σκότωσε τα ξημερώματα έναν 43χρονο αλλοδαπό άνδρα, ο οποίος είχε προσπαθήσει νωρίτερα να ληστέψει σπίτια στην Παιανία. Είχε προηγηθει κυνηγητό με την αστυνομία σε διάφορα σημεία της περιοχής.


Από τα πυρά ενός ιδιοκτήτη έπεσε νεκρός ένας 43χρονος αλλοδαπός ληστής, ο οποίος προσπάθησε να εισβάλει μαζί με άλλους δύο άντρες στο σπίτι του. 

Απεγνωσμένος ο ίδιος για να προστατεύσει την περιουσία του όπλισε την καραμπίνα του και πυροβόλησε τον διαρρήκτη που προσπάθησε να κλέψει την οικογένεια. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της αστυνομίας, ο ληστής απείλησε τη μητέρα του ιδιοκτήτη. 


Το πτώμα του εισβολέα βρίσκεται ακόμη στον τόπο του εγκλήματος. Ο 25χρονος δράστης έχει συλληφθεί από την αστυνομία.

Μετά το τραγικό περιστατικό του άτυχου νεαρού που έχασε τη ζωή του στην Καισαριανή, όταν κατέβηκε μαζί με τον αδερφό του από το διαμέρισμά τους για να σώσουν το αυτοκίνητο που τους έκλεβαν αλλοδαποί, όλα δείχνουν πως οι έντρομοι πολίτες φτάνουν πλέον μέχρι και στην αυτοδικία για να προστατέψουν την οικογένειά τους

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, όλα άρχισαν λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, όταν τρεις άγνωστοι εισέβαλαν σε ένα σπίτι, αλλά έγιναν αντιληπτοί από τους ενοίκους και τράπηκαν σε φυγή. Δεν έφυγαν όμως απο τη γειτονιά, αλλά σε μικρή απόσταση εισέβαλαν και σε δεύτερο σπίτι.

Εκεί χτύπησε ο συναγερμός και οι δράστες απείλησαν την ιδιοκτήτρια ζητώντας της να τον απενεργοποιήσει. Στο μεταξύ, όμως, ξύπνησαν οι δύο γιοι της ιδιοκτήτριας, 25 και 23 ετών και ήρθαν στα χέρια με τους ληστές, οι οποίοι τράπηκαν για μια ακόμα φορά σε φυγή. Κλήθηκε η αστυνομία, αλλά παρά τις έρευνες οι δράστες δεν εντοπίστηκαν.

Αργότερα, περίπου στις 4 τα ξημερώματα, πιθανότατα οι ίδιοι δράστες εισέβαλαν και σε τρίτο σπίτι στην γειτονιά, ένας κάτοικος όμως τους αντιλήφθηκε και πυροβόλησε στον αέρα με καραμπίνα.

Οι ληστές τράπηκαν για μια ακόμα φορά σε φυγή. Ο 25χρονος γιος όμως της γυναίκας που απείλησαν στο προηγούμενο σπίτι, βγήκε στον δρόμο, είδε δύο άτομα να τρέχουν και τους καταδίωξε πυροβολώντας με καραμπίνα, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα έναν 43χρονο Αλβανό, ενώ ένας ακόμα ομοεθνής του συνελήφθη από αστυνομικούς και κρατείται.

Ο 25χρονος παραδόθηκε στην Αστυνομία, ενώ από την Ασφάλεια διενεργείται έρευνα για να διαπιστωθούν επακριβώς οι συνθήκες του συμβάντος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : 

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙΚΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ - ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΟΥΝ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ!