Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2012

ΣΤΗΝ "ΠΙΑΤΣΑ" ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Η ΡΟΥΜΑΝΑ ΙΕΡΟΔΟΥΛΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΗΤΖ!

Την συνέλαβαν για πορνεία, διαπίστωσαν ότι είναι οροθετική, την άφησαν ελεύθερη και εκείνη επέστρεψε στις πιάτσες του αγοραίου έρωτα. Και αφού χρειάστηκε να περάσουν τρεις εβδομάδες και να μολύνει ποιος ξέρει πόσους πελάτες ακόμη, τη συνέλαβαν ξανά και αυτή τη φορά την προφυλάκισαν!

Ο λόγος για την 31χρονη Ρουμάνα Σουνίτα Β., που όπως αποκάλυψε το ΘΕΜΑ την Κυριακή, παρουσιάζοντας φωτογραφίες ντοκουμέντο, επέστρεψε στην πιάτσα της οδού Βεραντζέρου μαζί με τουλάχιστον άλλες δύο οροθετικές ιερόδουλες, που επίσης είχαν συλληφθεί και αφέθηκαν ελεύθερες. Αυτή τη φορά, όμως, εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν την προφυλάκιση της Ρουμάνας.

Το φιάσκο, όπως εξελίχθηκε, με την επιχείρηση «σκούπα» της αστυνομίας σε οίκους ανοχής και περιφερόμενες ιερόδουλες στο κέντρο της Αθήνας, ξεκίνησε στις 8 Μαΐου. Το βράδυ η Σουνίτα συνελήφθη να εκδίδεται, σύμφωνα με την αστυνομία, στο κέντρο της Αθήνας. Δύο ημέρες αργότερα δημοσιεύθηκαν, με εντολή εισαγγελέα, τα στοιχεία και οι φωτογραφίες της, καθώς και άλλων τεσσάρων ιερόδουλων, για την προστασία της δημόσιας υγείας, διότι διαπιστώθηκε ότι όλες τους ήταν φορείς του aids. Από τις πέντε ιερόδουλες, όμως, μόνο η μία προφυλακίστηκε και αυτή διότι εκκρεμούσαν εις βάρος της περιοριστικοί όροι. Οι υπόλοιπες αφέθηκαν ελεύθερες, καθώς το κράτος δεν είχε σχέδιο για το πού θα πάνε αυτές οι γυναίκες προκειμένου να αντιμετωπίσουν το σοβαρό πρόβλημα της υγείας τους, αλλά και να πάψουν να αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Πριν από λίγες ημέρες το ΘΕΜΑ βρέθηκε στην πιάτσα του οδού Βερανζέρου και απαθανάτισε την 31χρονη Σουνίτα, καθώς και την 23χρονη Μαργαρίτα, επίσης οροθετική ιερόδουλη που συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερη. Την περασμένη Πέμπτη η αστυνομία με νέα επιχείρηση συνέλαβε δεκάδες ιερόδουλες, μεταξύ των οποίων και την 31χρονη Ρουμάνα! Υπεβλήθη σε νέες ιατρικές εξετάσεις, διαπιστώθηκε και πάλι ότι είναι οροθετική και αυτή τη φορά πήρε το δρόμο για τη φυλακή.

Το μπάχαλο που επικράτησε με την περίπτωση της συγκεκριμένης ιερόδουλης αποδεικνύει την προχειρότητα με την οποία λειτούργησαν οι κρατικές αρχές. Το σημαντικότερο όμως ερώτημα που προκύπτει, είναι, πόσους πρόλαβε να μολύνει η 31χρονη οροθετική ιερόδουλη πριν την συλλάβουν για δεύτερη φορά;