Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

500 ΕΥΡΩ Η ΤΑΡΙΦΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ...!!!

Προς 500 ευρώ πωλούνται οι πρώτες θέσεις προτεραιότητας για την υποβολή αιτήματος ασύλου, έξω από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών στην οδό Π. Ράλλη. Από τα 300-500 άτομα που συγκεντρώνονται εκεί κάθε εβδομάδα, μόλις 30 προλαβαίνουν να καταθέσουν χαρτιά και τα υπόλοιπα φεύγουν άπραγα.

Έτσι, ενώ η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ξεκινά το πρωί του Σαββάτου, η ουρά έξω από το Αλλοδαπών αρχίζει να σχηματίζεται από το βράδυ της Πέμπτης, συχνά και από το απόγευμα της Τετάρτης. Το ποιος θα βρεθεί στις πρώτες θέσεις της ουράς ελέγχεται από τη λεγόμενη «μαφία του ασύλου».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή», πρόκειται για Αφρικανούς λαθρομετανάστες, κυρίως υπηκόους Νιγηρίας και Καμερούν, που έχουν ανακηρυχθεί στους «νταήδες» της διαδικασίας.

Αστυνομικές πηγές υποστηρίζουν ότι συγκεκριμένα άτομα εμφανίζονται με Ι.Χ. κάθε εβδομάδα έξω από τα γραφεία της υπηρεσίας ασύλου και «καπαρώνουν» τις μπροστά θέσεις στην ουρά.

Τις παραχωρούν σε ομοεθνείς τους ή τις πωλούν σε τρίτους για ποσά ου μπορεί να ξεπερνούν τα 500 ευρώ.  newsbeast.gr