Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2012

Μελισσοχώρι : Αλβανοί ληστές μπήκαν σε καφενείο πυροβολώντας!

- Σοβαρά τραυματίας κάτοικος μεταφέρθηκε επειγόντως στην Αθήνα - Ανάστατοι οι κάτοικοι της Βοιωτίας


- ''Ακίνητοι μην κουνηθεί κανείς'' είπαν με το που μπήκαν μέσα και άρχισαν να πυροβολούν στα τυφλά


Η άγρια ένοπλη ληστεία έγινε γύρω στις 12.00 σε καφενείο στο Μελισσοχώρι Βοιωτίας. Η ταχυδρόμος του χωριού πήγε στο καφενείο όπου ήταν μαζεμένοι οι κάτοικοι για να μοιράσει τις συντάξεις.

Ξαφνικά δύο αλλοδαποί που μιλούσαν Αλβανικά, μπήκαν μέσα με καλάσνικοφ και φώναξαν να μην κουνηθεί κανείς.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, όπως περιγράφουν οι έντρομοι κάτοικοι του χωριού, οι δράστες άρχισαν να πυροβολούν στα τυφλά. Μία από τις σφαίρες χτύπησε στο ταβάνι, εξοστρακίστηκε και βρήκε έναν από τους θαμώνες του καφενείου στο λαιμό. 

Ο άτυχος άνδρας περίπου 45 με 50 ετών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Θήβας και από εκεί στην Αθήνα και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη. Ηταν από διπλανό χωριό και είχε πάει για να πάρει την σύνταξη της πεθεράς του. Δεν ήταν όμως ο μοναδικός τραυματίας...

Ένας 77χρονος θαμώνας τραυματίστηκε, όταν έπεσαν πάνω του σοβάδες από το ταβάνι του καφενείου μετά από τους πυροβολισμούς. Σύμφωνα με μαρτυρίες, τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν χειρότερα για τον ίδιο, αφού η σφαίρα πέρασε ξυστά από το πρόσωπό του.

Περισσότερο απ' όλους είναι σε κατάσταση σοκ και η γυναίκα ταχυδρόμος την οποία χτύπησαν στο πρόσωπο οι ληστές. Την πλησίασαν και όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες την άρχισαν στις μπουνιές..! Βούτηξαν τα περίπου 10.000€ που μετέφερε και πριν φύγουν τη χτύπησαν με δύναμη στον σβέρκο! 

Μιλώντας στο Newsit ο αντιδήμαρχος Θήβας, Παναγιώτης Ζερικιώτης, είπε ότι η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου με τους λαθρομετανάστες.

Όλοι οι κάτοικοι είναι ανάστατοι και έχουν βγει στον δρόμο και ψάχνουν τους ληστές. "Φοβόμαστε ότι ο κόσμος θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του", είπε χαρακτηριστικά.