Σάββατο, 9 Ιουνίου 2012

ΣΠΕΙΡΑΡ ΡΟΜΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ... ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΥΛΩΝΑΣ!

Στον ύπνο «τσάκωσαν» χθες τα ξημερώματα οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου έναν 18χρονο δραπέτη ΡΟΜΑ με το προσωνύμιο «Λέντερης» ο οποίος είχε δραπετεύσει στις 22 Μαρτίου του 2012 από τις φυλακές της Αυλώνα και φέρεται να εμπλέκεται σε σπείρα που πραγματοποιούσε κλοπές και διαρρήξεις σε περιοχές του Πύργου.

Στα χέρια των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου βρίσκονται ακόμα δύο ΡΟΜΑ που εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση στην περιοχή όπου έμεναν το τελευταίο διάστημα. Και οι τρεις δράστες, φέρεται να συμμετείχαν σε συνολικά 15 κλοπές σε διάφορες περιοχές του Πύργου, ενώ σύμφωνα με πηγές, έξι από τις κλοπές αυτές, έχουν ήδη εξιχνιαστεί με τους παθόντες να έχουν λάβει πίσω τα κλοπιμαία.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, με την βοήθεια των αστυνομικών της Ομάδας Ασφαλείας της Α.Δ. Ηλείας, εντόπισαν νωρίς το πρωί, αρχικά τον 18χρονο ΡΟΜΑ στον καταυλισμό που βρίσκεται μεταξύ των περιοχών Κολιρίου και Λαμπετίου. 

Ο τρόπος που έδρασαν οι άνδρες της Ασφάλειας ήταν συγκεκριμένος με αποτέλεσμα να συλλάβουν τον 18χρονο δραπέτη κυριολεκτικά στον ύπνο καθώς σύμφωνα με πηγές, ο ίδιος ήταν αρκετά επικίνδυνος.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί έφτασαν στη σύλληψη και των υπολοίπων δύο ανήλικων ΡΟΜΑ ηλικίας 16 και 17 ετών αντίστοιχα οι οποίοι φέρεται να εμπλέκονται στις κλοπές που είχαν σημειωθεί το προηγούμενο διάστημα σε κατοικίες περιοχών του Πύργου, μαζί με τον 18χρονο δραπέτη.

Οι συλληφθέντες ανακρίνονταν ως αργά το απόγευμα από τους άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου ενώ φαίνεται να έχουν ομολογήσει όλες τους τις πράξεις.

http://patrisnews.com