Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Συμμορία αλβανών με καλάσνικοφ τρομοκρατεί τους πολίτες και ξεφτιλίζει κράτος και αστυνομία…

Τον τρόμο στις ελληνικές γειτονιές έχει σκορπίσει συμμορία αλλοδαπών -ΑΛΒΑΝΩΝ- οπλισμένων με καλάσνικοφ.  

Έχουν χτυπήσει πάνω από δέκα φορές σε διάφορες περιοχές της Αθήνας που καλύπτουν μεγάλη ακτίνα δράσης. Στα δημοσιεύματα αναφέρονται πως έχουν χτυπήσει από Παλαιό Ψυχικό μέχρι Παλαιό Φάληρο όπου δε δίστασαν κιόλας να εισβάλουν στο σπίτι του ιδιοκτήτη την ώρα που βρισκόταν μέσα με τις δυο του κόρες.

 Η τελευταία τους εισβολή έγινε σε διαμέρισμα στη Βούλα όπου εισέβαλαν την ώρα που το νεαρό ζευγάρι με τα δύο μωρά τους ηλικίας 2 χρονών βρισκόταν μέσα στο διαμέρισμα. Κακοποίησαν τη νεαρή μητέρα μπρος στα μάτια του συζύγου της!

Η Αστυνομία φαίνεται ανίκανη να υπερασπιστεί τους Έλληνες βαριά φορολογούμενες πολίτες. Οι γαλονάτοι φαίνεται να παίρνουν μπρος μόνο όταν είναι να πάρουν τα εύσημα, δηλαδή μια ώρα αρχύτερα τη σύνταξη ή βαθμό από τα γραφεία των πολιτικάντηδων εντολοδόχων των διεθνών τοκογλύφων συλλαμβάνοντας κάποιον Έλληνα που διαμαρτύρεται για τα Δίκαια των Ελλήνων. 

Οι δημοσιογράφοι και οι πολιτικοί όχι απλά σιωπούν αλλά αδιαφορούν πλήρως μπρος στην εγκληματικότητα των ξένων που μαζί με τα μέτρα λιτότητας- φτώχειας και ανέχειας που θέλουν να μας επιβάλλουν δημιουργούν τις τέλειες συνθήκες για να εγκαταλείψουν οι Έλληνες την Πατρίδα μας.