Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011

Αλλοδαποί κακοποιοί δολοφονούν, βιάζουν και ληστεύουν

silipsis

Αποτρόπαιο έγκλημα στη Γλυφάδα, σοκ στην τοπική κοινωνία
Οι λαθρομετανάστες, τραυματίζουν καίρια την ελληνική κοινωνία, μετατρέποντάς την σε δαντική κόλαση, την ώρα μάλιστα που η κυβέρνηση κόβει από τους μισθούς των αστυνομικών, για να πληρώνονται πιο άνετα οι εκατοντάδες «ειδικοί συνεργάτες» των υπουργών & υφυπουργών της κυβέρνησης.

Στη Γλυφάδα, τρεις αλλοδαποί κακοποιοί εισέβαλαν σε διαμέρισμα με καλάσνικοφ στα χέρια και φορώντας κουκούλες. Αφού αιφνιδίασαν το ζευγάρι που έμενε εκεί, κλείδωσαν το σύζυγο και τα δύο παιδιά τους ηλικίας δύο ετών σε δωμάτιο και κακοποίησαν σε άλλο σεξουαλικά τη γυναίκα. Φυσικά, άδειασαν και το σπίτι από χρήματα και τιμαλφή. Τις συνέπειες για την οικογένεια, τις αντιλαμβάνεστε.

Ληστεία κατά συμπολίτη μας και στο Καπανδρίτι, από τρεις οπλισμένους ληστές. Ο άνθρωπος ξύπνησε και είδε τρία όπλα να τον σημαδεύουν...

Πολυπολιτισμικότητα αλά ΠΑΣΟΚ/ΣΥΡΙΖΑ/ΚΚΕ/Οικολόγοι. Φαίνεται ότι οι ελληνικές οικογένειες και οι γυναίκες στην Ελλάδα δεν έχουν δικαιώματα, όταν πρόκειται να προστατευθεί η «υπόθεση» της πολυπολιτισμικότητας.

Μια απορία: που είναι οι φεμινιστικές οργανώσεις, να καταγγείλουν το βιασμό; Τόση υποκρισία πια; Α ναι, εν είναι «πολιτικά ορθό» να καταγγέλλονται οι "μετανάστες". Γι' αυτό και έκαναν όλοι της «προόδου» γαργάρα τη φρικιαστική δολοφονία που ακολούθησε το βιασμό από αλλοδαπά κτήνη πριν δύο χρόνια, ανήμερα της πρωτοχρονιάς, μιας 19χρονης, σε πάρκο στο Γαλάτσι.

elkosmos