Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΛΒΑΝΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΚΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ . ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΝΙΟΧΩΡΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ!


Τρεις υπηκόους Αλβανίας κατήγγειλε πριν από λίγη ώρα ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νεοχωρίου Κυλλήνης, ως τους δράστες βεβήλωσης του εθνικού μας συμβόλου στην πλατεία του χωριού. 

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα Λεχαινών πριν από λίγη ώρα, από τον πρόεδρο του χωριού Νίκο Ψυχογιό, με βάση μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, στις 4,30 τα ξημερώματα του Σαββάτου, τρία άτομα υπήκοοι Αλβανίας, κατέβασαν την Ελληνική σημαία από τον ιστό στην πλατεία του Νεοχωρίου.

Οι τρεις δράστες – εκ των οποίων οι δύο είναι γνωστοί με τα μικρά τους ονόματα – εν χορώ έσκισαν τη σημεία και την πέταξαν στο σημείο. Οι αυτόπτες μάρτυρες ειδοποίησαν αμέσως τον πρόεδρο του χωριού που μάζεψε τη σημαία, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία.

Στο χωριό επικρατεί αναβρασμός μετά, ενώ οι δράστες αναζητούνται. Σύμφωνα με τα καταγγελόμενα ο ένας διαμένει στο χωριό και ο άλλος στο Βρανά, ενώ για τον τρίτο δεν υπάρχουν στοιχεία. (thebest.gr)


Ανανέωση :

Η αστυνομία αναζήτησε τους δράστες με βάση την περιγραφή αυτοπτών μαρτύρων, εντόπισαν  τον 22χρονο στο Βορθολομιό και τον συνέλαβαν. Οι άλλοι δύο αλλοδαποί ακόμη αναζητούνται.

Ο 22χρονος βρισκόταν παράνομα στη χώρα και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας κατηγορούμενος για «προσβολή των συμβόλων του Κράτους».