Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Λάρισα : Βούλγαροι λήστεψαν Ελληνική οικογένεια και προσπάθησαν να ασελγήσουν στην κόρη τους!

Τέλος στη δράση εννέα αδίστακτων ληστών Βουλγαρικής καταγωγής έβαλε η αστυνομία Λάρισας.
 
Οι δράστες όχι μόνο είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για την ευρύτερη περιοχή του Νομού Λάρισας, αλλά δε δίστασαν να ασελγήσουν και σε νεαρή κοπέλα μέσα στο ίδιο της το σπίτι όπου εισέβαλαν για να ληστέψουν.


Το περιστατικό έλαβε χώρα χθες στην περιοχή του Τυρνάβου. Οι δράστες οπλισμένοι με ρόπαλα και μαχαίρια και έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες παραβίασαν το παράθυρο και εισήλθαν στην κατοικία ενός 56χρονου όπου διαμένει με τη 51χρονη σύζυγο του και τις δύο κόρες του, ηλικίας 21 και 19 αντίστοιχα.
Αφού ακινητοποίησαν τα θύματά τους ,οι οποίοι κοιμόντουσαν, τους έδεσαν τα χέρια και αφαίρεσαν φορητούς Η/Υ, κινητά τηλέφωνα και διάφορα χρυσαφικά.

Ένας εκ των δραστών μάλιστα έδειξε και το αρρωστημένο του πρόσωπο καθώς προέβη σε ασελγείς χειρονομίες σε βάρος της 21χρονης.
Μετά τη διαφυγή των δραστών, οι παθόντες κατάφεραν να ελευθερωθούν και ενημέρωσαν το κέντρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, το οποίο κινητοποίησε μεγάλο αριθμό αστυνομικών δυνάμεων για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
newsbomb

ΠΗΓΗ