Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Ορεστιάδα: Βούλγαροι πήγαν να σκοτώσουν επιχειρηματία με κατσαβίδι!

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς δύο Βούλγαροι , ηλικίας 21 και 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία. 

Συγκεκριμένα, το πρωί της περασμένης Πέμπτης (01-09-2011) βρέθηκε αναίσθητος, σε συνοικιακή οδό της Ορεστιάδας, 31χρονος επιχειρηματίας με πολλαπλά χτυπήματα στο σώμα του.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε, ότι οι συλληφθέντες, με χρήση κατσαβιδιού, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν δύο καταστήματα στην Ορεστιάδα. Στη συνέχεια, ακολούθησαν 31χρονο προκειμένου να του αφαιρέσουν το τσαντάκι που είχε μαζί του.

Έξω από το σπίτι του οι δυο δράστες του επιτεθήκαν, με αποτέλεσμα ο 21χρονος να του προκαλέσουν, με το κατσαβίδι, πολλαπλά χτυπήματα. Οι δράστες, αφού αφαίρεσαν το τσαντάκι, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 400€ τράπηκαν σε φυγή, ενώ απέρριψαν σε παρακείμενο χώρο το κατσαβίδι. Ακολούθως μετέβησαν στη Βουλγαρία, όπου ανάλωσαν σε διάφορα καταστήματα το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό.

Μετά από σχετικές αναζητήσεις των αστυνομικών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το τσαντάκι και το κατσαβίδι. Ο 31χρονος επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.