Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην Ηγουμενίτσα στο πλαίσιο των ενεργειών για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης

Μεγάλη επιχείρηση για την σύλληψη των παράνομων μεταναστών στο πευκοδάσος του Λαδοχωρίου, που βρίσκεται απέναντι από την είσοδο του Νέου Λιμένα Ηγουμενίτσας, πραγματοποίησε τις 6.00 το πρωί η Αστυνομία στην Ηγουμενίτσα .

Όταν οι λαθρομετανάστες αντελήφθησαν τις αστυνομικές δυνάμεις, άρχισαν να εγκαταλείπουν, τον καταυλισμό και ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό μέσα στο δάσος, 

Συνελήφθηκαν περισσότεροι από 50 ,ενώ άγνωστος είναι ο αριθμός όσων διέμεναν στον καταυλισμό, διότι οι αστυνομικοί έκπληκτοι ανακάλυψαν μέσα στα πεύκα ,ένα μικρό χωριό από παραπήγματα και σκηνές. Αυτή την ώρα συνεργεία του Δήμου γκρεμίζουν τον καταυλισμό και αμέσως μετά θα αρχίσει ο καθαρισμός του χώρου από τους τόνους σκουπιδιών.

Μετά και την σημερινή «εκκαθαριστική» επιχείρηση της Αστυνομίας στην Ηγουμενίτσα, δεν υπάρχουν πλέον καταυλισμοί παράνομων μεταναστών στην περιοχή και κυρίως ο πιο πολυφωτογραφημένος ειδικά από τους τουρίστες καταυλισμός του Λαδοχωρίου.
πηγη protothema.gr