Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Έλληνες Δικαστικοί: Κίνδυνος εθνολογικής αλλοίωσης από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση

Ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Γεώργιος Καλαμίδας έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, όσον αφορά την αλλοίωση του εθνολογικού ιστού της Ελλάδας στο εγγύς μέλλον, από την ανεξέλεγκτη εισροή χιλιάδων λαθρομεταναστών, σε συνέδριο με θέμα τη μετανάστευσηκαι τα ανθρώπινα δικαιώματα. 

Το εν λόγω συνέδριο πραγματοποιήθηκε από την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, το Διεθνή Οργανισμό Μεταναστεύσεως και το Δικηγορικό Σύλλογο Λέσβου ένα από τα νησιά μας, που αποτελεί πύλη εισόδου χιλιάδων λαθρομεταναστών.

Ο κ. Καλαμίδας δεν δίστασε να χαρακτηρίσει την παράνομη μετανάστευση ως το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα της χώρας και του Ελληνικού Έθνους, με την αγεληδόν και αμείωτη λαθροεισβολή στον ελλαδικό χώρο. Κατά γενική ομολογία των συνέδρων, το εν λόγω ακανθώδες πρόβλημα είναι μεγαλύτερο ακόμα και από αυτό της οικονομικής κρίσης και ότι χρήζει άμεσης στρατηγικής (πότε;; ποτέ!) από την Ελληνική κυβέρνηση, τόσο όσον αφορά στην ασφάλεια των πολιτών όσο και την αύξηση της ανεργίας.

Ως γνωστόν, οι Έλληνες δικαστικοί λειτουργούν με δεμένα τα χέρια, βάσει της εγκληματικής και επικίνδυνης για τη δημόσια ασφάλεια ρύθμισης Καστανίδη, που αφήνει ελεύθερους επικίνδυνους εγκληματίες. Έμποροι ναρκωτικών, αλλοδαποί βιαστές και δολοφόνοι, που βαρύνονται με κακουργήματα, τα οποία και επισύρουν εξοντωτικές ποινές κάθειρξης κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Ο κ. Καστανίδης στην προσπάθειά του να… αποσυμφορήσει τις φυλακές, γέμισε την ελληνική κοινωνία με εισαγώμενα εγκληματικά σκουπίδια.

Δυστυχώς, οι τρεις βασικοί νόμοι που εφαρμόζονται ανηλεώς και ακατάπαυστα στην Ελλάδα τα τελευταία 37 χρόνια είναι αυτοί του άδικου, του άνισου και του ανήθικου! Η δε απόλυτη ξεφτίλα είναι ότι κατήντησαν την ΕΛ.ΑΣ στέκι των τελούντων κακουργηματικά εγκλήματα όπου στην ΓΑΔΑ τους καλούν όχι για ανάκριση, αλλά για καφεδάκι!!!  


Να δούμε τώρα που προσελήφθησαν αλλοεθνείς και αλλόθρησκοι (Πακιστανοί, Αφγανοί, Αιγύπτιοι;;) στην Ελληνική (;) Αστυνομία, μέχρι και πάρτυ θα διοργανώνουν οι αλλοδαποί εγκληματίες με τους ομοεθνείς τους αστυνομικούς……