Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Λαθρομετανάστες προκάλεσαν εκτεταμένα επεισόδια στη Θήρα

Ευτυχώς οι τοπικές κοινωνίες αντιστέκονται στη λαίλαπα των παράνομων αλλοδαπών

Σοβαρής έκτασης επεισόδιο, που παραλίγο να μετατραπεί σε γενική σύρραξη, προκάλεσαν αλβανοί λαθρομετανάστες στη νήσο Θήρα. 

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας αλβανός – ο οποίος απ’ ότι προέκυψε δεν διέθετε καν άδεια παραμονής – επιτέθηκε με μαχαίρι σε Έλληνα. 

Ο επιτιθέμενος είχε ξεκάθαρη δολοφονική πρόθεση και κατάφερε να τραυματίσει τον συμπατριώτη μας, ο οποίος λόγω της ψύχραιμης αντίδρασής του απέφυγε τα χειρότερα. Στη συνέχεια τα πνεύματα οξύνθηκαν ακόμα περισσότερο, καθώς ομάδα αλβανών επιχείρησε να πάρει το μέρος του συμπατριώτη τους.



Όσοι Έλληνες ήταν παρόντες στο επεισόδιο δεν έμειναν άπραγοι. Ευτυχώς οι τοπικές κοινωνίες αντιστέκονται σθεναρά στη λαίλαπα των παράνομων αλλοδαπών. Τελικά οι λαθρομετανάστες απομακρύνθηκαν κακήν-κακώς από το χώρο του επεισοδίου, ενώ τέσσερεις από αυτούς διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Οι αστυνομικές αρχές, εκτός από τον αλβανό μαχαιροβγάλτη, προχώρησαν και στην προσαγωγή ενός ανηλίκου Έλληνα. Επεισόδια όπως το παραπάνω αναφερόεπαναλαμβάνονται διαρκώς σε ολόκληρη την επικράτεια.