Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΚΑΨΑΝ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΠΡΟΜΠΟΝΑ - Kαταγγελία κατοίκου για τις καμένες εκκλησίες στο άλσος

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ .28 ΟΚΤΩΒΡΗ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙΝΕ ΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΔΕ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ



Οι δύο εκκλησούλες ήταν στο άλσος Προμπονά που είναι πνεύμονας πρασίνου για την περιοχή.

Δυστυχώς στην περιοχή μένουν πολλοί Πακιστανοί (και που δεν έχει βέβαια) και όσο γίνονται περισσότεροι γίνονται και πιο θρασείς, όλο και πιο αναιδείς.

Μπαίνουν μέσα στο άλσος, ουρούν όπου βρουν, αφοδεύουν, παρενοχλούν νήπια και βρεφονηπιοκόμους του παιδικού σταθμού του δήμου Αθηναίων που λειτουργεί στην είσοδο του άλσους από την πλευρά του οικισμού Προμπονά και άλλα πολλά.

Έχουν κλέψει μέχρι και το φαγητό των νηπίων του παιδικού σταθμού την ώρα που το έφερνε όχημα του δήμου από τα κεντρικά μαγειρεία του δημοτικού βρεφοκομείου που βρίσκονται στη Λιοσίων. Ήταν πολλοί μαζί και όρμησαν μόλις στάθμευσε το όχημα και κατέβηκε ο οδηγός. Τους είπαν να πάνε κάτω στο συσσίτιο του Δήμου αλλά επέμεναν να αρπάξουν το φαϊ των παιδιών που το βρήκαν μπροστά τους. Από τότε όταν πλησιάζει η ώρα να φέρει το φαγητό το όχημα του δήμου, βρίσκονται ενισχύσεις εκεί από εθελοντές συνταξιούχους της περιοχής.

Λερώνουν και αφοδεύουν επίτηδες στον αύλειο χώρο του παιδικού σταθμού (είναι ο 18ος αν δεν απατώμαι).

Έχουν έρθει σε ρήξη πολλές φορές με Έλληνες κατοίκους και τους έχουν βρίσει.
Πριν λίγες μέρες είχαν τσακωθεί με έναν ηλικιωμένο που έχει τρίκυκλο γιατί του πήραν πολλά μέτρα σχοινί μπροστά στα τα μάτια του και όταν τους είπε να πάνε από εκεί που ήρθαν, αυτοί του απάντησαν ότι
"θα πάς εσύ μακρυά και τα παιδιά σου, σε λίγο όλη η Ελλάντα, ντική μας, εσύ ξένος!!!!!!!"

Πολλές φορές έχουν βρίσει τα θεία απειλώντας ότι "θα κάψουν όλα".

Όταν μάθω περισσότερα θα επανέλθω.
Πάντως εμένα μου έκλεψαν ένα κομμάτι της ανέμελης φοιτητικής μου ζωής, ένα από τα καλύτερα κομμάτια της ζωής μου με τις καλύτερες αναμνήσεις από το άλσος.

http://pisostapalia.blogspot.com/