Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ..!!!


Πριν μερικα χρονια στο κεντρο της Αθήνας υπηρχαν βιοτεχνίες οι οποιες εκλεισαν. Tα κτιρια αυτα σημερα λειτουργουν σαν ξενοδοχεια παρανόμως,μεταξύ των αλλοδαπών.

Tα λένε... "hotel sudan",και συγκεκριμενα τα πιο δημοφιλη βρισκονται σαρρη 3, Ευριπίδου 51, Μένανδρου 17, Σοφοκλέους 53 και γυρω απο την Κουμουνδούρου που ολα λειτουργουν σε ορόφους.

Δεν μιλαμε για σπιτια τα οποια ενοικιασε ενας αλλοδαπος και εβαλε μεσα 15 πατριωτες τους,οπως γινεται στον αγιο παντελεημονα και στην αττικη...μιλαμε για μια επιχειρηση καλα στημενη...ολοι μπορουμε να παμε να δωσουμε 5 ευρω οτι ωρα θελουμε και να μπουμε μεσα να κοιμηθουμε στο πατωμα με αλλα 40 ατομα χωρις τουαλετα και μπανιο,καποια οπως αυτο στη μενανδρου ειναι ανοιχτα και το βραδυ,τα αλλα κλειδωνουν τις πορτες.


Λειτουργουν και σαν ασυλο διακινησης ναρκωτικον και κλοπων.Μεχρι και ανθρωπο εχουν εκει που πληρωνεις,που κυριως ειναι απο το σουδαν,οχι απο αραβικη χωρα,φυσικα ο ελληνας ιδιοκτητης ποτε δεν ειναι εκει.Ακομα και στον πιο πανω δρομο στη Σωκρατους που δουλευουν οι μαυρες πορνες τις βραδυνες ωρες,με αυτες τι γινετε?

Η αστυνομια και ειδικα οι διοικητες των αστυνομικων τμηματων της ομονοιας και της ακροπολεως,γιατι κανουν τα στραβα ματια?

τελικα ποιος ειναι αυτος που χρηματιζεται και λειτουργουν ολα αυτα?

αυτη η ιστορια λειτουργει χρονια στο κεντρο.

Εμεις οι τελευταιοι ελληνες κατοικοι πως και που μπορουμε να το καταγειλουμε αυτο?

στην ιδια την αστυνομια?αφου τα γνωριζουν.

καθε μερα υπαρχει περιπολικο η κλουβα στην σοφοκλεους και μενανδρου, μονο το 10% των λαθρομεταναστων που μπαινουν στην Ελλαδα ειναι απο παλαιστινη,αφγανισταν,ιρακ...ολοι οι αλλοι ειναι απο αλγερια,μαροκο,τυνησια και αλλες χωρες οι οπιοι δηλωνουν παλαιστινη και δινουν ψευτικα στοιχεια,γιατι οταν τους πιανουν ουτε διαβατηριο εχουν ετσι μη μπορωντας η Ελλαδα να γνωριζει την πραγματικη τους υπηκοτητα,και ετσι δεν μπορει να τους απελαση...αυτο για καποιους πολιτικους που το κρυβουν,γιατι προσδωκουν στο μελλον τη ψηφο τους,μηπως και ξεπερασουν το 6%.

Αυτο το μηνυμα συμπληρωθηκε απο κατοικους της περιοχης,και θα στελνετε συχνα στο τρομακτικο μηπως διαβαστει απο καποιον αρμοδιο,δυστυχως μονο οπλο μας ο τυπος και ξεκιναμε απο το διαδυκτιο.
πηγή