Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ! ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ

Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΘΟΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ, ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΞΕΝΟΛΑΓΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ! ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ!



Αναγνώστης μας έστειλε το ακόλουθο σοβαρότατο μήνυμα:



Πακιστανοί κλπ, οι οποίοι είναι μέσα στη φυματίωση και την ηπατίτιδα (σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία ο ένας στους τρεις πάσχει από τις δυο ασθένειες σε ενεργό βαθμό) και χρησιμοποιούν τους χώρους των σχολείων. Όλων των σχολείων! Μπασκέτες, προαύλιο, ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ, ΒΡΥΣΕΣ!!!! Τα ξέρουν οι γονείς των παιδιών αυτά; Σαφώς και όχι...


Σήμερα τους είδα γυρνώντας από τη δουλειά μου, σε 4 σχολεία Πατήσια - Ν.Ιωνία και σύνορα Ν.Ιωνίας με Ν.Ηράκλειο στο λύκειο που είναι στις γραμμές του τραίνου.


Στο τελευταίο μάλιστα, επειδή σταμάτησε το τραίνο, τους έβλεπα για αρκετή ώρα, ήταν καμιά 20αριά έπαιζαν μπάσκετ και έφτυναν συνέχεια, μα ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο προαύλιο. Ο ένας ήταν στα κάγκελα του προαυλίου μάλιστα και ουρούσε...!!!!


Η κατάντια αυτού του κράτους δεν έχει τέλος. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ!!!!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


------------------------------------------------------------------------------------------------

''Βόμβα'' για τη δημόσια υγεία από μετανάστες με φυματίωση που αρνούνται τη θεραπεία.

Ένας στους τρεις λαθρομετανάστες που ζουν στη χώρα μας και πάσχουν από φυματίωση αρνείται τη θεραπεία και κυκλοφορεί ελεύθερα ανάμεσα μας προκαλώντας τεράστια προβλήματα στη δημόσια υγεία.

Το εφιαλτικό αυτό στοιχείο αποτελεί μέρος έρευνας που παρουσιάστηκε σε ιατρικό συνέδριο στη Θεσσαλονίκη.

Στην έρευνα αυτή περιγράφονται ως τρομακτικά υψηλά τα επίπεδα των λαθρομεταναστών που παρουσιάζουν ενεργό φυματίωση συγκριτικά με τον ελληνικό πληθυσμό.
Οι επιστήμονες μάλιστα εκπέμπουν SOS στην Πολιτεία ώστε να βρεθεί τρόπος επίλυσης του προβλήματος πριν πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Newsit