Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Θεσσαλονίκη: Στο έλεος των αλλοδαπών κακοποιών - Ληστές σε καταστήματα και στη μέση του δρόμου!

http://www.newsit.gr/files/Image/00pemh/resized/mpatsoi_660_355.jpg

Η εγκληματικότητα στο κόκκινο - ''Με το που πέσει το σκοτάδι φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε'' λένε κάτοικοι της πόλης...



Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ένοπλος αλλοδαπός κουκουλοφόρος μπήκε σε ψιλικατζίδικο στο κέντρο της πόλης και ακινητοποίησε τον υπεύθυνο. ''Τα λεφτά και γρήγορα'' του είπε και εκείνος φυσικά αναγκάστηκε να του δείξει το ταμείο. Ο κακοποιός βούτηξε τις εισπράξεις και απομακρύνθηκε πριν φτάσει στο σημείο η αστυνομία.


Λίγο μετά τις 03.00 τα ξημερώματα, 20(!) αλλοδαποί δράστες εισέβαλαν σε Internet cafe στην περιοχή των Αμπελοκήπων! Με την απειλή πιστολιών, βούτηξαν από τον υπεύθυνο τις εισπράξεις και εξαφανίστηκαν. Όταν έφτασε η αστυνομία, οι δράστες είχαν προλάβει να απομακρυνθούν. Συνεχίζουμε...

Θύμα ληστείας στη μέση του δρόμου μια νεαρή γυναίκα. Δράστες δύο Ρουμάνοι και μία άγνωστη γυναίκα, που την χτύπησαν και της άρπαξαν τα χρήματα, το κινητό της τηλέφωνο και προσωπικά έγγραφα που υπήρχαν στην τσάντα της.
Σε αυτή την περίπτωση όμως οι δράστες ατύχησαν. Στην οδό Γρυπάρη 3, η αστυνομία εγκλώβισε τους 2 άνδρες της συμμορίας και τους συνέλαβε. Η γυναίκα διέφυγε και αναζητείται.

Σύλληψη είχαμε και στην οδό Έλλης Αλεξίου, στην περιοχή της Μενεμένης. Αστυνομικοί έπιασαν έναν 29χρονο, που λίγο νωρίτερα είχε αφαιρέσει από παρκαρισμένο αυτοκίνητο 1 ράδιο C.D. και 1 SUB WOOFER. Ο δράστης ομολόγησε στο τμήμα ότι τις τελευταίες μέρες είχε κάνει 7 διαρρήξεις αυτοκινήτων.