Σάββατο, 5 Ιουνίου 2010

ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ


Πολλές φορές, στην “Ελληνική Γροθιά”, αναρωτιόμαστε τι άλλο θα ακούσουμε ακόμα και περιμένουμε κάποια στιγμή να πεταχτεί από κάπου ο φαρσέρ που τα σκαρώνει όλα αυτά φωνάζοντας “πρωταπριλιά”, γιατί ορισμένα γεγονότα που συμβαίνουν στην Ελλάδα του σήμερα μοιάζουν όντως με πρωταπριλιάτικο αστείο.


Πως αλλιώς θα μπορούσε άλλωστε να ερμηνευτεί η πληροφορία που έφτασε στο ταχυδρομείο μας και μας άφησε…ξερούς!!! Τούρκος πολίτης που κατοικεί μόνιμα στην Ελλάδα κάτοχος βίζας που έχει…λήξει(!), καταδικασμένος ήδη δύο φορές στην Ελλάδα για αδικήματα εκβιασμού (γιατί δεν έχει απελαθεί ακόμα;!) είναι ο εγκέφαλος σπείρας που εξαπατά ηλικιωμένες γυναίκες, χρησιμοποιώντας την μέθοδο του εκβιασμού, με σκοπό να τους αποσπά χρήματα και άλλα περιουσιακά στοιχεία! Μην ψάχνετε το…ημερολόγιο σας και δεν πρόκειται για φάρσα!Η πληροφορία είναι επιβεβαιωμένη και τα πραγματικά γεγονότα έχουν ως εξής:


Ο ανωτέρω Τούρκος πολίτης που κατοικεί παράνομα στην Ελλάδα στην περιοχή της Ανάβυσσου Αττικής, είναι γνωστός στις αρχές για την δράση του αφού ήδη έχει καταδικαστεί για αξιόποινες πράξεις και έχει εξαγοράσει την ποινή του (με ποιανού τα χρήματα άραγε;). Το σύστημα που ακολουθάει είναι να βρίσκει μεγάλες σε ηλικία γυναίκες, μοναχικές κατά προτίμηση και να τις τρομοκρατεί απειλώντας την ζωή των ιδίων η αγαπημένων τους προσώπων, με σκοπό να αποσπάσει από αυτές χρηματικά οφέλη. Η καταγγελία μας έρχεται από γυναίκα που τρομοκρατείται καθημερινά από τον συγκεκριμένο Τούρκο υπό την απειλή ότι αν δεν του καταβάλει το ποσό που επιθυμεί θα σκοτώσει τον…γιο της(!).


Ανώτατα στελέχη της “Ελληνικής γροθιάς” έψαξαν λίγο την συγκεκριμένη καταγγελία, ώστε να βρεθούν τα πραγματικά περιστατικά, και ανακαλύφθηκε η οικία του Τούρκου εκβιαστή, μόνο που στο κουδούνι του έγραφε…Ρώσικο όνομα(!). Ωστόσο ο Τούρκος έμενε όντως εκεί και ο φάκελος του στην ασφάλεια ήταν κάτι…σελίδες(!). Ο ίδιος δηλώνει εργολάβος οικοδόμος, κάτοχος γραφείου σε κεντρικό σημείο της Ανάβυσσου (πως πήρε την άδεια;), που αναλαμβάνει οικοδομικές εργασίες και δεν λειτουργεί…ποτέ(!). Επίσης να αναφέρεται ότι εκτός από το εν λόγο γραφείο που ουσιαστικά δεν λειτουργεί ανακαλύφθηκε και κλειστό φορτηγό που είναι στην κατοχή του και κυκλοφορεί στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής κάνοντας…οικοδομικές εργασίες(αυτές που είπαμε ότι δεν κάνει ποτέ και δεν θα έπρεπε να έχει την άδεια για να τις κάνει). Μετά απ’ αυτό ανακαλύφθηκε και δεύτερο ανοιχτό φορτηγό στην κατοχή του που είναι σε μόνιμη ακινησία σε κεντρικό σημείο της πόλης(πόσα οχήματα έχει ο φτωχός και άνεργος οικοδόμος;).


Για την περίπτωση που…μπερδευτήκατε θα τα συνοψίσουμε όλα αυτά σε απλά Ελληνικά:

Ένας κάτοικος Αττικής, που θέλει να λέγεται Ρώσος αλλά είναι Τούρκος, κάτοχος βίζας που έχει λήξει αλλά δεν έχει απελαθεί, έχει υποπέσει σε αξιόποινες πράξεις αλλά μάλλον θα πάρει την Ελληνική ιθαγένεια ως ανταμοιβή, έχει γραφείο με οικοδομικές εργασίες στο οποίο δεν πατάει ποτέ, εργάζεται ως άνεργος οικοδόμος, έχει πολυτελές σπίτι και αμάξι που το αγόρασε με την ανεργία του και πηγαινοέρχεται στην Αττική με ένα φορτηγό που κουβαλάει αόρατα οικοδομικά υλικά, εκβιάζει ηλικιωμένες γυναίκες ώστε να συνδράμουν οικονομικά στην….ανεργία του και εξαγοράζει τις…καμπάνες των δικαστηρίων με τα χρήματα που παίρνει εκβιάζοντας ηλικιωμένους!!!!!


Εδώ πρέπει να τονίσουμε την μεγαλοψυχία των Ελληνικών αρχών που παρότι είναι ενήμερες για την δράση του ανωτέρω, του δίνουν την ευκαιρία να συνεχίσει την δράση αυτή. Ίσως το σκεπτικό των αρχών είναι ότι οι Ελληνίδες γιαγιάδες κακώς έχουν αποταμιεύσει κάποια χρήματα στην άκρη (αφού το τέλος τους είναι κοντά) και οφείλουν να καταβάλουν αυτές τους τις οικονομίες στους καημένους τους άνεργους και δυστυχισμένους Τούρκους που έρχονται στην πατρίδα μας και έχουν μεγαλύτερη ανάγκη τα χρήματα αυτά!


Επειδή όμως εμείς δεν ήμαστε τόσο μεγαλόψυχοι παρακαλούμε την αστυνομία να επιληφθεί του θέματος σύντομα, ώστε να μην υπάρξουν απρόβλεπτες συνέπειες από την παράνομη δράση του εν λόγο Τούρκου εκβιαστή. Τα στοιχεία του είναι εύκολο να βρεθούν (από την αστυνομία) αφού η τοπική κοινωνία της Ανάβυσσου γνωρίζει το ζήτημα αρκετά καλά.


πηγη