Σάββατο, 19 Ιουνίου 2010

Η ΕΛ.ΑΣ συνέλαβε την Γυναίκα - αράχνη μετά την εκπομπή της ΝικολούληΤηλεθεατής που επικοινώνησε γύρω στη 1:30 τα ξημερώματα με την εκπομπή Φως στο Τούνελ, οδήγησε στη σύλληψη της "διαβολογυναίκας".

Τα στοιχεία που βρήκε η εκπομπή και οι φωτογραφίες της που ανασύρθηκαν απ' το αρχείο του ALTER, άνοιξαν το δρόμο για τις συγκλονιστικές εξελίξεις.

Η Ευαγγελία Ζιάγκα 54 χρόνων συνελήφθη γύρω στις 5:30 τα ξημερώματα όταν βγήκε από το σπίτι ενός γέροντα που είχε γίνει το νέο της θύμα.

Στην προσπάθειά της να διαφύγει με έναν αλλοδαπό συνεργάτη της, έπεσε στα δίχτυα των αστυνομικών του τμήματος της Λούτσας που είχε ειδοποιήσει το "Φως στο Τούνελ".

Οδηγήθηκαν στα κεντρικά της Ασφάλειας Αττικής και ανακρίνονται όχι μόνο για ληστείες, κλοπές και απάτες, αλλά και για άλλες δολοφονικές ενέργειες.

Γύρω στη 1:30 τα ξημερώματα τηλεθεατής επικοινώνησε έντρομος με την εκπομπή και ζήτησε να μιλήσει με την Αγγελική Νικολούλη. Αναγνώρισε στη φωτογραφία που έδειχνε το "Τούνελ" τη "σατανική" γυναίκα που είχε πλευρίσει έναν εύπορο γέροντα στη Λούτσα,τον είχε απομακρύνει απ΄την οικογένειά του και τον είχε βάλει να ξεπουλήσει την περιουσία του. Διακριτικά χωρίς να αντιληφθεί κανείς κάτι στον αέρα, ειδοποιήθηκε το Α.Τ Λούτσας και αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι που υπέδειξε το "Τόύνελ".

Η γυναίκα- αράχνη δεν άνοιξε και οι αστυνομικοί παρέμεναν για ώρες στην περιοχή και την συνέλαβαν όταν επιχείρησε να απομακρυνθεί.

Η γυναίκα με τα πολλά πρόσωπα είχε απασχολήσει πριν 4 χρόνια το ALTER μετά από καταγγελίες θυμάτων της που είχαν δώσει φωτογραφίες της στη ρεπόρτερ Χαρά Ζαμπάρα. Είχε καταφέρει να γίνει μέλος της οικογένειας πολλών και να τους αποσπάσει απίστευτα χρηματικά ποσά.

Τα τέσσερα παιδιά και τα αδέλφια της που ζουν στην Ελλάδα διευκρινίζουν στην εκπομπή ότι δεν έχουν καμία ασχέση μαζί της εδώ και χρόνια. Μάλιστα η κόρη της οδηγήθηκε στην αυτοκτονία από ντροπή για τη μητέρα της όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά συγγενείς.

Η γυναίκα αράχνη που σκότωσε και τσιμεντάρισε τον επιχειρηματία από την Ζάκυνθο, είχε σκοτώσει και κόψει κομμάτια τον Αλβανό σύζυγό της στην Αλβανία. Μάλιστα η κόρη της αυτοκτόνησε μην μπορώντας να αντέξει την ντροπή. Η Αλβανίδα γυναίκα αράχνη έφτασε σε σημείο να φάει 1.000.000 ευρώ από Εφέτη, που τον εκβίαζε με χαρτί ότι είναι έγκυος μαζί του...