Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2010

"Μαροκινοί διαρρήκτες αυτοκινήτων με μαχαίρι στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου"Ανεξέλεγκτη είναι πλέον η κατάσταση με τους διαρρήκτες αυτοκινήτων στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου. Όσοι έχουν αυτοκίνητο καλό είναι να γνωρίζουν ότι εάν το παρκάρουν μέσα στην Πανεπιστημιούπολη είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα το βρουν παραβιασμένο.

Οι αλλοδαποί κλέφτες γνωρίζουν καλά ότι είναι ΑΣΥΛΟ και δρουν ανενόχλητοι οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και ανεξαρτήτως
κίνησης κόσμου!!!

Χθες το απόγευμα 19:30 πήγαμε με τη γυναίκα μου και το παιδί μας για περπάτημα στο γήπεδο, δίπλα στο δάσος, και παρκάραμε το αυτοκίνητο μπροστά ακριβώς από την είσοδο, όπου δεκάδες περαστικοί, αθλητές, ηλικιωμένοι, οικογένειες με παιδιά έκαναν τη βόλτα τους.

Μετά από 40 λεπτά επιστρέψαμε και δε μπορούσαμε να μπούμε στο αυτοκίνητο. Είχαν παραβιαστεί και οι δύο πόρτες με κατσαβίδι. Περαστικός κάτοικος της περιοχής που μένει απέναντι από το Γήπεδο μας ενημέρωσε ότι πέσαμε θύματα κλοπής από τους δύο γνωστούς μαροκινούς (τους οποίους είχε δει από μακριά και μετά μας τους έδειξε όπου περιφέρονταν μέσα στο χώρο του γηπέδου).

Όλοι το γνωρίζουν τη σημερινή κατάσταση. Μας είπαν και πως δρουν. Ο τρόπος που ενεργούν είναι ο εξής. Ο ένας κρατά τσίλιες και ειδοποιεί το συνεργό του με το κινητό. Μόλις χαλαρώσει η κίνηση μπροστά από το παρκινγκ εμφανίζεται ο δεύτερος και παραβιάζει το αυτοκίνητο παίρνοντας ότι βρει. Όταν κάποιος περαστικός βρεθεί κοντά απομακρύνονται αμέσως. Το φαινόμενο είναι πια καθημερινό – δεν τους πτοεί τίποτα. Όποιος θέλει μπορεί να κάτσει κάποιο απόγευμα λίγο ποιο μακριά από τα παρκινγκ για να παρατηρήσει τη δράση τους!

Συζητήσαμε και με άλλους και μας επιβεβαίωσαν τη σημερινή κατάσταση, όπως επίσης και για έναν επικίνδυνο ψηλό αλλοδαπό ο οποίος ληστεύει κυρίως γυναίκες. Μας είπαν ότι λόγω του ασύλου δεν επιτρέπεται να εισέλθει αστυνομική δύναμη και να τους συλλάβει. Φαίνεται ότι το άσυλο καλά κρατεί δημιουργώντας ΓΚΕΤΟ στους χώρους της ΓΝΩΣΗΣ. Αναρωτιέμαι ποιοι είναι οι συνένοχοι που πραγματικά το θέλουν (εκτός φυσικά των κακοποιών στοιχείων) και για ποιους πραγματικά σκοπούς συντηρείται! Μια μικρή διέξοδο έχουμε… να περπατήσουμε κοντά σε δέντρα… να την κόψουμε και αυτή;

Μάλλον θα πρέπει να βιαστεί η κόρη του Πρύτανη ή να απαχθεί το παιδί τους για να καταλάβει κάποιος το μέγεθος του παραλογισμού (το οποίο είναι σύνηθες φαινόμενο για το Ελληνικό Τριτοκοσμικό Κράτος) ή τυχόν ύποπτη σκοπιμότητα. Εύχομαι να μη γίνει κάτι από όλα αυτά και κάποια ημέρα να βρεθεί κάποιος λογικός πολιτικός να πράξει αυτό που κάθε πολίτης επιθυμεί, να δείξει έμπρακτα ότι έχει την πρόθεση να εξασφαλίσει την τάξη και την ασφάλεια στη χώρα του.

Μέχρι τότε απλά να προσέχουν όσοι παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους μέσα στην Πανεπιστημιούπολη. ΚΑΤΑΡΓΕΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΑΣΥΛΟ… ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ