Κυριακή, 17 Αυγούστου 2014

ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΣ, ΕΚΛΕΒΕ ΞΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ...!

Ούτε έναν, ούτε δυο, αλλά δέκα ολόκληρους τόνους ξυλείας είχε αρπάξει σταδιακά από μια επιχείρηση στα Ιωάννινα ένας νεαρός Αλβανός και πωλούσε τη λεία του στην πατρίδα του, από την οποία πηγαινοερχόταν σαν… κύριος αν και εκκρεμούσε σε βάρος του απαγόρευσης εισόδου στην Ελλάδα!

Ο 26χρονος Αλβανός είχε υποχρεωθεί εδώ και αρκετό καιρό να επιστρέψει στη χώρα του λόγω διοικητικής απέλασης για διάφορες παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών. Ωστόσο, είχε βρει τρόπο να επιστρέφει κάθε τρεις και λίγο από αφύλακτα μονοπάτια της μεθορίου και να «σηκώνει» λίγο- λίγο το εμπόρευμα μιας επιχείρησης εμπορίας ξυλείας.

Οι άνδρες της Ασφάλειας που ερευνούσαν τις αλλεπάλληλες κλοπές ξυλείας τις οποίες είχε καταγγείλει ο ιδιοκτήτης της μάντρας από τις 27 Ιουλίου και μετά, εντόπισαν τον 26χρονο στα Ιωάννινα και έλεγχο των στοιχείων ταυτότητάς του διαπίστωσαν ποιος ήταν.

Η προανάκριση αποκάλυψε ότι αυτός είχε διαπράξει σταδιακά τις κλοπές κι έτσι παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για κλοπή και παράνομη είσοδο στη χώρα.