Πέμπτη, 7 Αυγούστου 2014

ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΕΚΒΙΑΖΕ Μ@Λ@ΚΑ 33ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ... ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΠΡΑΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΕΜΕΝΕ...


Συνελήφθη προχθές (4-8-2014) το πρωί στην περιοχή της Καλλιθέας από αστυνομικούς του Τ.Α. Καλλιθέας, 49χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Αλβανίας, για απάτη και εκβίαση κατ’ εξακολούθηση σε βάρος ημεδαπού, πλαστογραφία πιστοποιητικών, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παράβαση του Νόμου περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 33χρονος ημεδαπός είχε συνάψει το τελευταίο δίμηνο σχέση με τη 49χρονη, με την οποία συνευρισκόταν έναντι χρηματικής αμοιβής. Σύμφωνα με καταγγελία του, η συλληφθείσα από τα τέλη του Ιουνίου 2014, με το πρόσχημα ότι ήταν έγκυος και απειλώντας τη σωματική του ακεραιότητα, τον εξανάγκαζε να της καταβάλλει χρηματικά ποσά. 
 
Την 3-8-2014, η 49χρονη επικοινώνησε με τον καταγγέλλοντα και του ζήτησε να της παραδώσει το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ. Μετά από συνεννόηση με τους αστυνομικούς και σε συνάντηση που προγραμμάτισε με τη 49χρονη, ο 33χρονος της παρέδωσε το ποσό σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, οπότε και συνελήφθη.

Στην κατοχή της και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• Τέσσερα (4) διαβατήρια τρίτων προσώπων διαφόρων χωρών.
• Τέσσερα (4) δελτία ταυτότητας των Ιταλικών αρχών με στοιχεία τρίτων προσώπων.
• Ένα (1) δελτίο αιτήσαντος ασύλου αλλοδαπού.
• Τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα.
• Το χρηματικό ποσό των 4.500 ευρώ.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.