Παρασκευή, 8 Αυγούστου 2014

Καμαρώστε το “μαύρο διαμάντι” απο την Νιγηρια που έκλεβε παππούδες & γιαγιάδες!


Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 42χρονου Νιγηριανού, ο οποίος συνελήφθη την 01.08.2014 από αστυνομικούς του Τ.Α. Κυψέλης και της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα που διέπραττε ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον:
(επ.) ONAGHISE (ον.) WILSON του ONAGHISE και της MARY, που γεννήθηκε το 1972 στη Νιγηρία.


Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695532 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.