Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΑ ΤΑΞΙΤΖΗ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

Τον έφαγαν για κάτι λίγα κέρματα!
 
Μια ακόμη δολοφονία εξιχνιάστηκε από τις αρχές ασφαλείας. Πρόκειται για την δολοφονία ενός Έλληνα οδηγού ταξί, που έγινε από «αγνώστους», στις 3 Ιουλίου 2011, στη διασταύρωση των οδών Δράκου και Δοϊράνης στην Κυψέλη. Δράστες της δολοφονίας είναι τρεις νεαροί αλλοδαποί (τι περίεργο ε;), υπήκοοι Γεωργίας. Ο ένας εξ’ αυτών συνελήφθη και ομολόγησε, ενώ οι άλλοι δύο διαφεύγουν την σύλληψη.

Όπως έγινε γνωστό, το μοιραίο βράδυ οι δράστες διασκέδαζαν σε καταστήματα στο Γκάζι (προφανώς έτρωγαν τίποτα κλεμμένα…) και σταμάτησαν το ταξί, που είχε ως οδηγό το μετέπειτα θύμα τους, για να τους μεταφέρει στην Κυψέλη.

Όταν έφτασαν στο τέρμα της διαδρομής, χτύπησαν τον άτυχο οδηγό στο κεφάλι για να τον ληστέψουν. Αφού τον εξουδετέρωσαν, του πήραν ένα κινητό τηλέφωνο κι έναν κερματοδέκτη (δηλαδή, ο φόνος έγινε για κάτι λίγα κέρματα!) και τον εγκατέλειψαν στη μέση του δρόμου. Αργότερα, το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Θα πούμε ότι ακριβώς είπαμε και μετά την προ λίγων ημερών εξιχνίαση άλλων δύο δολοφονιών Ελλήνων, φυσικά από αλλοδαπό: είναι θετικό που εξιχνιάζονται δολοφονίες, έστω και μετά από καιρό. Όμως, στις δέκα δολοφονίες που γίνονται, είναι ζήτημα αν εξιχνιάζεται η μία. 

Κι αυτό δεν έχει να κάνει με την ικανότητα ή μη των αρχών ασφαλείας, αλλά με το γεγονός ότι ψάχνουν ψύλλους στ’ άχυρα. Γιατί, από τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών, από τις τάξεις των οποίων συνήθως προέρχονται οι φονιάδες, δεν υπάρχουν στοιχεία τους, δακτυλικά τους αποτυπώματα, ακριβής τόπος κατοικίας κ.τ.λ., με αποτέλεσμα να είναι δύσκολος ο εντοπισμός τους. 

Ας το πάρουμε χαμπάρι: αν δε φύγουν άμεσα αυτοί οι εγκληματίες από τον τόπο, δεν πρόκειται να δούμε προκοπή!