Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2011

Συμμορία αλλοδαπών επιχείρησε να ξαναληστέψει επιβάτες αμαξοστοιχείας. Έσπασαν στο ξύλο τους ληστές οι επιβάτες του Προαστειακού

metanastes_astinomia_kentro_skoupa_494_355Νέα επίθεση από πλήθος αλλοδαπών κακοποιών κατά επιβατών αμαξοστοιχίας, αυτή τη φορά στον Προαστειακό, στο Κορωπί. 

20 αλλοδαποί, μπλόκαραν τις πόρτες και με αιχμηρά αντικείμενα προσπάθησαν να ληστέψουν τους επιβάτες, αποσπώντας τους ρολόγια, φορητούς υπολογιστές, γυναικείες τσάντες και ό,τι άλλο τους «γυάλισε» εκείνη τη στιγμή.

Όμως, αυτή τη φορά οι επιβάτες αντέδρασαν, έγινε γενικευμένη συμπλοκή και οι αλλοδαποί ληστές τράπηκαν σε φυγή, πηγαίνοντας να κλάψουν στην αγκαλιά των αντιρατσιστικών ΜΚΟ και των αριστερών δικηγόρων που τους συνδράμουν νομικά όταν συλλαμβάνονται.

Οι αλλοδαποί διέφυγαν, φυσικά ανενόχλητοι, με φορτηγάκι που τους περίμενε παρκαρισμένο έξω από το σταθμό του Προαστειακού.

Υπενθυμίζουμε ότι η πρώτη στα ελληνικά χρονικά επίθεση αυτού του τύπου, που παραπέμπει στη μεθοδολογία των αμερικανικών flash mobs, έγινε στον σταθμό του Ηλεκτρικού στα Κάτω Πατήσια , με τους πολίτες εκεί να αιφνιδιάζονται.

Οι αστυνομικές αρχές, στο πλαίσιο της «αντιρατσιστικής» πολιτικής τους, δεν αντέδρασαν και δεν φρόντισαν για την φρούρηση των σταθμών. Πάλι καλά που στο Κορωπί φρόντισαν οι ίδιοι οι Έλληνες, κύριοι της ΕΛΑΣ...