Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Μαθητής πολωνικής καταγωγής τραυμάτισε με σπαθί τον φύλακα του σχολείου και συμμαθητές του!

Κρατώντας ένα σπαθί, εισέβαλε στις 11:00 το πρωί της περασμένης Τρίτης στο 1ο Λύκειο Αμαρουσίου, ένας 18χρονος μαθητής (πολωνικής καταγωγής), προκαλώντας σοκ σε καθηγητές και συμμαθητές του.

Στην προσπάθειά του να μπει στο σχολείο έγινε αντιληπτός από τη φύλακα του σχολείου, η οποία επιχείρησε να τον αποτρέψει, αλλά δέχτηκε χτύπημα από τον 18χρονο, σύμφωνα με πληροφορίες, στο χέρι.

Θύμα του μαθητή (πολωνικής καταγωγής) έπεσε και ο υποδιευθυντής του σχολείου, ο οποίος στην προσπάθειά του να επέμβει τραυματίστηκε.

Ο 18χρονος συνελήφθη από την αστυνομία, λίγο πιο κάτω από το σχολείο, ενώ προσπαθούσε να διαφύγει.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα» με περιορισμένα τραύματα, ενώ άγνωστα παραμένουν προς το παρόν τα κίνητρα της πράξης του.

Σοκ επικρατεί στους μαθητές και καθηγητές του σχολείου, αλλά και στους γονείς για αυτό το πρωτόγνωρο περιστατικό.


ΑΝΑΝΕΩΣΗ : Με κάθε τρόπο προσπαθεί να αποδράσει από την ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Αγία Όλγα ο 18χρονος μαθητής από την Πολωνία, ο οποίος τραυμάτισε την Τρίτη με σπαθί τη φύλακα και έναν καθηγητή του στο 1o Λύκειο Αμαρούσιου.

Ο 18χρονος, που δεν γνωρίζει καθόλου την ελληνική γλώσσα και δεν μπορεί να συνεννοηθεί με κανέναν, σε κατάσταση αμόκ, πήδηξε από παράθυρο πέντε μέτρων, αλλά οι φύλακες τον εντόπισαν και τον ακινητοποίησαν.

Ο μαθητής, που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, έχει προσπαθήσει να αποδράσει από το νοσοκομείο άλλες δύο φορές