Κυριακή, 4 Ιουλίου 2010

"Σχετικά με όσα συμβαίνουν στο κτίριο της Columbia με τους λαθρομετανάστες"ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΟΥΡΑ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ...ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΕ ΒΟΘΡΟ ΑΝΟΙΧΤΟ. ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΑΝΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΥΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΤΗ ΜΥΡΩΔΙΑ.

ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, (ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΚΕΙ) ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ.

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΤΟΝΤΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΑΡΚΟ, ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΠΑΓΕΣ ΤΣΑΝΤΩΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ(ΑΠΟ ΜΕΛΑΜΨΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥς) ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.....ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ