Σάββατο, 10 Ιουλίου 2010

Παραεμπόριο και λαθρομετανάστες στο κέντρο της Αθήνας


ΟΛΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΥΣΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΟΥΣ. Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΚΑΝΕ ΙΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΩΝΤΑΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΜΠΟΡΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ , ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΓΑΘΑ..



Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνσης Αττικής πραγματοποιεί σε τακτική βάση ειδικές δράσεις που επικεντρώνονται στην καταπολέμηση αδικημάτων και παραβατικών φαινομένων στο κέντρο της Αθήνας.

Οι δράσεις αυτές συστηματοποιήθηκαν και εντάθηκαν από τις 13 Μαρτίου 2010. Είναι στοχευμένες και πραγματοποιούνται σε συνεργασία με άλλες συναρμόδιες αρχές και φορείς, όπως η δημοτική αστυνομία, η Διεύθυνση Υγιεινής της Νομαρχίας Αθηνών, η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων (ΥΠΕΕ) του Υπουργείου Οικονομικών κ.α.

Μέσα από τις επιχειρήσεις πατάσσονται εγκληματικά δίκτυα και οδηγούνται στη δικαιοσύνη υπεύθυνοι για εμπορία ναρκωτικών, δικτύων πορνείας και ανθρώπινης εκμετάλλευσης, παρεμπορίου, ενώ ως προς τα κτίρια αντιμετωπίζονται η παράνομη μίσθωση και οι ανθυγιεινές εστίες. Έχουν κατασχεθεί εκατοντάδες χιλιάδες είδη παραεμπορίου και έχουν συλληφθεί παράνομοι εκμισθωτές κτιρίων σε αλλοδαπούς.