Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2010

Εκτελούνται λαθρομεταφοραί απο ΑλβανόΣτην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, άνδρες των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών και Κρυσταλλοπηγής, συνέλαβαν συνολικά δέκα (10) αλλοδαπούς υπηκόους Αλβανίας, εκ των οποίων ο ένας ηλικίας 27 ετών είναι εγκέφαλος οργάνωσης μεταφοράς μη νομίμων μεταναστών από Αλβανία προς Ελλάδα.

Συγκεκριμένα οι Αστυνομικοί, αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες, παρουσιάστηκαν στον ανωτέρω διοργανωτή, με ελεγχόμενη διείσδυση ύστερα από εισαγγελική εντολή, ως διαθέσιμοι οδηγοί για τη μεταφορά λαθρομεταναστών από περιοχή της Φλώρινας στην Αλεξάνδρεια – Ημαθίας αντί του ποσού των 100 ευρώ για κάθε μεταφερόμενο.

Ύστερα από σχετική συνεννόηση μαζί του, παρέλαβαν την 03:30 π.μ. ώρα της 20-07-2010 και μετέφεραν εννέα λαθρομετανάστες από το Σκλήθρο Φλώρινας στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας και κατά την παράδοσή τους στον οργανωτή της μεταφοράς που παρουσιάστηκε, τον συνέλαβαν.

Στην κατοχή του, ύστερα από έλεγχο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4.520 ευρώ, δύο βιβλιάρια καταθέσεων, ένα πιστόλι κρότου-λάμψης με 26 φυσίγγια, ένα αεροβόλο όπλο με 465 φυσίγγια, συσκευή ενδοεπικοινωνίας, εκκενωτή ηλεκτρικού ρεύματος, κιάλια, περούκα, γάντια, κουκούλες και διάφορα μαχαίρια.