Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Θεσσαλονίκη: Μάχες μεταξύ συμμοριών πακιστανών στην πλατεία Αριστοτέλους - Ανύπαρκτο το κράτος του Σύριζα


Θεσσαλονίκη: Μάχες μεταξύ συμμοριών πακιστανών στην πλατεία Αριστοτέλους - Ανύπαρκτο το κράτος του ΣύριζαΝέα σοβαρά επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για τον έλεγχο του παρεμπορίου.

Δύο ομάδες Πακιστανών λαθρομεταναστών συνεπλάκησαν το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης χρησιμοποιώντας καδρόνια και άλλα αντικείμενα.

Μετά από κλήση για το επεισόδιο, στο σημείο προσέτρεξαν αστυνομικοί της ομάδας «Ζ». Μπροστά στον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, οι δύο ομάδες ατόμων τράπηκαν σε φυγή προς διάφορες κατευθύνσεις.

Ωστόσο οι αστυνομικοί τους κυνήγησαν και πρόλαβαν να συλλάβουν έξι άτομα στην ευρύτερη περιοχή ενώ στο σημείο βρέθηκαν δύο σανίδια και κομμάτι ξύλου, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Είναι η πολλοστή φορά το τελευταίο διάστημα που ομάδες αλλοδαπών μετατρέπουν σε πεδίο μάχης την Αριστοτέλους. Οι άγριες συμπλοκές σημειώνονται για το ποιος θα έχει τον έλεγχο  στο λαθρεμπόριο τσιγάρων αλλά και το παρεμπόριο άλλων προϊόντων στην περιοχή.

Παρά την συχνότητα των συμπλοκών και τις διαστάσεις της ανομίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το κράτος των Σύριζα-Ανέλ παραμένει ανύπαρκτο!