Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Επικίνδυνη ένοπλη ληστεία Αλβανών σε κοσμηματοπωλείο στου Ζωγράφου μετά σημειώματος-θρίλερ.. Σήκωσαν 100.000 χρυσό κ’ απείλησαν υπαλλήλους ότι «θα τους φάνε»

ZOGRAFOU2Δεν έχει πιθανόν ξαναγίνει παρόμοια ένοπλη ληστεία, όπως αυτή που έγινε λίγο πριν τις 10 το πρωί σε κοσμηματοπωλείο στου Ζωγράφου επί των οδών Ξηρογιάννη και Λεωφόρο Παπάγου, στο πιο κεντρικό σημείο της περιοχής με κίνδυνο να τραυματιστούν πολίτες.

5 ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΝΟΠΛΟΙ με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους( ο ένας λέγεται ότι μπήκε χωρίς καπέλο και χωρίς επικάλυψη προσώπου), έριξαν κάτω τον έναν από τους υπαλλήλους του καταστήματος και κραδαίνοντας καλάσνικοφ και πιθανόν ημιαυτόματο ούζι, τα έκαναν όλα καλοκαιρινά, χρησιμοποιώντας βαριοπούλες, που βρέθηκαν στο σημείο της εγκληματικής ενέργειας.

Φεύγοντας με λεία άνω των 100.000 ευρώ κόλλησαν στο τζάμι χειρόγραφο σημείωμα-θρίλερ με περίεργο και…επικίνδυνο προειδοποιητικό περιεχόμενο το οποίο εξετάζεται από τις αρχές και έχει σχέση με υπόθεση δολοφονίας Ζαφειρόπουλου.Έξω από το κατάστημα, σε ρόλο «τσιλιαδόρου», φέρεται να βρίσκονταν άλλοι δύο άνδρες. Ο ένας μάλιστα είχε ακάλυπτα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και σύμφωνα με πληροφορίες κρατούσε αυτόματο όπλο, το οποίο έστρεψε και σημάδεψε πολίτη που φώναξε «ληστεία», προειδοποιώντας τον ότι θα του ρίξει εαν δεν σταματήσει.

Οι τρεις φέρεται να διέφυγαν με αυτοκίνητο και οι δύο με μοτοσικλέτα.

Η ληστεία που σε κάποια από τα σημεία της εκτέλεσης της, δεν έχει επαναληφθεί με ανάλογο τρόπο και ρίσκο, εξετάζεται προσεκτικά από την αστυνομία.