Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Λαθρομεταναστευτική πλημμύρα πλήττει την Ελλάδα - Το κρύβει η κυβέρνηση Τσίπρα, Καμμένου και τα ΜΜΕ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Λαθρομεταναστευτική πλημμύρα πλήττει την Ελλάδα - Το κρύβει η κυβέρνηση Τσίπρα, Καμμένου και τα ΜΜΕΤον τελευταίο καιρό οι συριζαίοι και οι καμένοι συνοδοιπόροι τους επιχειρούν να τηρήσουν χαμηλούς τόνους στο θέμα της λαθρομετανάστευσης, ώστε να μπορέσουν να προχωρήσουν άλλους τομείς της αντεθνικής τους πολιτικής.

Έτσι, οι ειδήσεις που αφορούν το ζήτημα δεν μεταδίδονται από τα κομματικά – κρατικά μέσα και εξού από τα ιδιωτικά ΜΜΕ.

Παρόμοια τύχη είχε και η επίσημη έκθεση της ευρωπαϊκής προεδρείας για το ζήτημα, που την… έφαγε η μαρμάγκα. Η έκθεση αυτή τονίζει ότι η είσοδος των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα έχει αυξηθεί κατά 161% (!) και – ακόμα χειρότερα – ότι αυτή η αύξηση δεν οφείλεται σε κάποιο παγκόσμιο φαινόμενο, αλλά καθαρά στην ανικανότητα και τις ιδεοληψίες του Τσίπρα και του Καμμένου.

Την ίδια ώρα, λοιπόν, που πανευρωπαϊκώς οι αφίξεις λαθρομεταναστών έχουν μειωθεί κατά 50% και στην Ιταλία, που η Λέγκα του Βορρά τους κατέστησε σαφές ότι ήρθε η ώρα να τα… μαζεύουν, η μείωση αγγίζει το 78%, στην Ελλάδα του Τσίπρα και του Καμμένου, οι λαθρομετανάστες έρχονται από όλες τις πλευρές, πλημμυρίζοντας την χώρα.

Μέχρι τον Μάιο του 2018, μπήκανε 17.363 λαθρομετανάστες μονάχα από την ξηρά, ενώ 10609 ήταν οι αφίξεις από την θάλασσα. Και όλα αυτά πριν η Τουρκία καταγγείλει οριστικώς την συμφωνία της με την Ευρωπαϊκή Ένωση και βεβαίως πριν ακόμα καλυτερεύσουν οι καιρικές συνθήκες.
Φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν σφίξουν οι ζέστες και πέσει και ο αέρας, δηλαδή. Θα βγει πάλι η ΠΟΣΠΕΡΤ και θα λογοκρίνει τις ειδήσεις για να μην πληγεί το… κύρος της κυβερνήσεως που την θρέφει.