Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Πάνω από 40 Γεωργιανοί λαθρομετανάστες σε σπείρα διαρρηκτών που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος στην Αττική

Στην δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία τις φωτογραφία και τα στοιχεία από τα μέλη της μαφίας των γεωργιανών «προσφύγων» που έχουν συλληφθεί ή καταζητούνται. Τα συγκεκριμένα μέλη είχαν "ρημάξει' τα σπίτια της Αττικής.

Μάλιστα, η γεωργιανή μαφία ήταν αδίστακτη και ήταν πολλές φορές είχαν κάνει χρήση βίας με τα περιστατικά αγριότητας να είναι πολλά, χαρακτηριστικό δείγμα όλων των γεωργιανών εγκληματιών που λυμαίνονται τη χώρα.

Οι ληστές ενεργούσαν έχοντας στρατολογήσει συμπατριώτισσες τους που εργάζονταν είτε ως αποκλειστικές νοσοκόμες, είτε ως οικιακές βοηθοί, κλασικό κόλπο των γεωργιανών εγκληματιών που από τη δράση τους έχουμε θρηνήσει και πολλούς Έλληνες νεκρούς.  

Να διευκρινιστεί πως ουδείς εκ των συλληφθέντων πρόκειται να απελαθεί πίσω τη Γεωργία, μετά την αποφυλάκισή τους για λόγους που δεν εξηγούνται απο την ΕΛΑΣ. 

Δείτε φωτογραφίες 9  από πάνω απο 40 συλληφθέντων και καταζητούμενων



1. (επ) KUNTELIA ή MAMASAKMLISI ( o ν) SERGO ή KARLO του ARCHIL ή NUGZARI και της LONDA ή KHATUNA ή MZIA , γεν. 31-5-1984 ή 22-5-1984 ή 30-1-1984 στην Γεωργία




2. (επ) GIGIBERIA ή MIRONOF ( o ν) ANATOLI ή VLADIMER του REVAZI ή GRIW και της IRENE ή IRIN , γεν. 4-6-1981 ή 16-12-1981 στην Γεωργία




3. (επ) TSITSRIASHVILI ( o ν) GIORGI του GRIGORI και της LIA , γεν. 3-5-1986 στην Γεωργία



4. (επ) LICHELI ( o ν) LASHA του GELA και της NINO , γεν. 9-1-1989 στην Γεωργία



5. (επ) SHANSHIASHVILI ον. SOPIKO του LEVANI και της NATIA , γεν. 20-9-1994 στη Γεωργία


6 (επ) KUBANEISHVILI ή HUDZADZE ( o ν) TEMUR ή GIGLA του MURMANI ή MURMAN και της INEZA , γεν. 12-10-1985 ή 05-10-1985 στην Γεωργία


7 (επ) Μ RELASHVILI ( o ν) GIVI του GIVI και της MZIA ή LIA , γεν. 4-6-1988 στην Γεωργία


8 (επ) BANDZELADZE ( o ν) NADIA του KIWI και της ITARIKOI , γεν. 14-10- 1984 στην Γεωργία


9 (επ) TSAKADZE ( o ν) SHOTA του BAGRAT και της NUNU , γεν 28-9-1983 στην Γεωργία



10 (επ) OKROPILASHVILI ( o ν) SHOTA του DIMITRI και της LILI , γεν. 30-9-1984 στην Γεωργία



Χαρακτηριστικό της αγριότητας των γεωργιανών μαφιόζων, οι οποίοι υπενθυμίζεται πως δεν πρόκειται να απελαθούν μετά τη σύντομη φυλάκισή τους είναι το περιστατικό που σημειώθηκε πριν από λίγο καιρό στην οδό Λένορμαν.

Τότε ένας από τους Γεωργιανούς κακοποιούς, ο οποίος μάλιστα ήταν εθισμένος στην χρήση κοκαΐνης, είχε στήσει «καρτέρι» μέρα – μεσημέρι προκειμένου να εντοπίσει αυτοκίνητο συγκεκριμένης μάρκας, όπως του είχε «παραγγείλει» ο αρχηγός της οργάνωσης.

Όταν είδε στο φανάρι να σταματά μια γυναίκα, η οποία οδηγούσε το τύπο του αυτοκινήτου που τον ενδιέφερε, χωρίς δισταγμό άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού, στρογγυλοκάθισε στο κάθισμα και με το πιστόλι του απείλησε την έντρομη γυναίκα ζητώντας της να βγει από το όχημα.

Η γυναίκα αντέδρασε, όμως ο κακοποιός την ανάγκασε με το όπλο κολλημένο στο κεφάλι να τον οδηγήσει μέχρι και την Κηφισιά, όπου και την πέταξε έξω από το αυτοκίνητο.