Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Αλλοδαπός ο δράστης της άνανδρης δολοφονίας του 19χρονου στο Μαρούσι


Αλλοδαπός ο δράστης της άνανδρης δολοφονίας του 19χρονου στο ΜαρούσιΑλλοδαπός είναι ο δράστης μίας ακόμη άνανδρης δολοφονίας και δυστυχώς παραμένει ασύλληπτος, ενώ -σύμφωνα με πληροφορίες- έχει διαφύγει στο εξωτερικό. Η εγκληματικότητα των αλλοδαπών, που υποθάλπει το άθλιο πολιτικό σύστημα, έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Μόνη λύση η θέσπιση ιδιωνύμου αδικήματος για τα εγκλήματα που διαπράττουν αλλοδαποί και η άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών.

Μαρτυρία-«φωτιά» για τη δολοφονία του 19χρονου Θωμά στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι έρχεται στο φως από φίλο του θύματος, που έχει εικόνα για τους δράστες. Πρόκειται για το έγκλημα που έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, όταν τρία άτομα πλησίασαν τον 19χρονο, ο οποίος διασκέδαζε με την 18χρονη κοπέλα του και τους φίλους του, και τον τραυμάτισαν θανάσιμα στο θώρακα με μαχαίρι:

«Οι δράστες είναι από την Κυψέλη. Εκεί είναι τα στέκια τους, που είναι γνωστά σε κάποιους κύκλους. Πιστεύω ότι τους ξέρει η Αστυνομία. Το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Το πρόβλημα είναι ότι δε θα τους βρουν γιατί πιστεύω ότι έφυγαν από την Ελλάδα. Τουλάχιστον αυτός που μαχαίρωσε το Θωμά νομίζω ότι σίγουρα έχει φύγει στη χώρα του. Οι δράστες είχαν διαφορές με κάποια άτομα που βρίσκονταν στην πλατεία. Όχι με τον ίδιο το Θωμά. Δε μπορώ να σας πω τι διαφορές ήταν αυτές. Ο Θωμάς έφτασε εκεί με την κοπέλα του για να διασκεδάσει. Εκεί ήταν και άλλοι φίλοι του. 

Όταν ήρθαν τα τρία άτομα για να κάνουν τσαμπουκά, μπήκε στη μέση για να υπερασπιστεί φίλους του, χωρίς να δει το μαχαίρι. Διαπληκτίστηκε με έναν από αυτούς και τότε τον μαχαίρωσαν. Υπήρξαν κάποιοι που είδαν ότι ένας από τους τρεις κρατούσε πιστόλι. Μπορεί όμως και να ήταν πλαστικό. Δεν ξέρω. Μιλάμε για εγκληματίες. Μόνο τέτοιοι θα αφαιρούσαν τη ζωή ενός πιτσιρικά. Δεν αξίζουν φυλακή, αξίζουν σκότωμα. Το φιλαράκι μου δεν ήξερε, όμως, με ποιους είχε να κάνει εκείνη την ώρα. Την ώρα της δολοφονίας υπήρχαν αρκετοί φίλοι του στο σημείο, οι οποίοι δεν μπόρεσαν όμως να τον βοηθήσουν».

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι στο μικροσκόπιο έχουν μπει -μεταξύ άλλων- άτομα που σχετίζονται με διακίνηση μικρών ποσοτήτων ναρκωτικών. Οι άνδρες της Ασφάλειας τηρούν σιγήν ιχθύος, προκειμένου να μη διαρρεύσουν στοιχεία που θα μπορούσαν να χαλάσουν τις έρευνες και να κινητοποιήσουν τους δράστες.

Αρμόδιοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. επεσήμαναν, πάντως, την περασμένη Παρασκευή στο «Έθνος της Κυριακής» ότι οι καταθέσεις θα συνεχιστούν με την ίδια ένταση για όσο διάστημα χρειαστεί έως ότου εξιχνιαστεί το έγκλημα. «Πυξίδα» για τους αστυνομικούς αποτελεί το κινητό τηλέφωνο του θύματος, το οποίο βρέθηκε ανοιχτό μετά τη δολοφονία και από το οποίο αντλούν στοιχεία οι Αρχές για τις τελευταίες επικοινωνίες του 19χρονου.