Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Συμμορία αλλοδαπών, συνοδεία αστυνομίας διέλυσε τη Νέα Μάκρη αμέσως μετά την παρέλαση! Επιτέθηκαν σε κατοίκους!


Συμμορία αλλοδαπών, συνοδεία αστυνομίας διέλυσε τη Νέα Μάκρη αμέσως μετά την παρέλαση! Επιτέθηκαν σε κατοίκους με ρόπαλα και καδρόνιαΣοβαρότατα επεισόδια σημειώθηκαν στη Νέα Μάκρη χθες, αφού αμέσως μετά την μαθητική παρέλαση, παρέλασαν και οι αλλοδαποί, οι οποίοι συνοδεία περιπολικών προσπάθησαν να δώσουν το μήνυμα του πολυπολιτισμού στους εμβρόντητους δημότες.

Αμέσως μετά την «πολύχρωμη» παρέλαση, οι αλλοδαποί με ρόπαλα, καδρόνια, πέτρες και άλλα φονικά εργαλεία επιτέθηκαν στους κατοίκους της περιοχής και προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές στην περιοχή της παραλίας.
Το επεισόδιο έληξε μονάχα όταν επεχείρησαν να σπάσουν και την τοπική Εκκλησία, όπου η Αστυνομία αποφάσισε να τους διαλύσει.

Όπως ήταν απολύτως αναμενόμενο, ουδεμία σύλληψη αλλοδαπού κακοποιού πραγματοποιήθηκε, παρότι η επίθεση έλαβε χώρα μέρα μεσημέρι παρουσία αστυνομικών, ούτε κάποιο από τα αργυρώνητα ΜΜΕ αναφέρθηκε στο όλο ζήτημα, το οποίο αποκαλύφθηκε από ένα τοπικό ιστολόγιο και μόνο.

Η όλη ιστορία αφορά κάποιους λαθρομετανάστες που έχουν μεταφερθεί σε παρακείμενο ξενοδοχείο υπό την αιγίδα γνωστών ΜΚΟ. Στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο πριν από κάποιο καιρό είχε ξεσπάσει και επιδημία ψώρας, δημιουργώντας σοβαρότατο θέμα δημόσιας υγείας.