Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Σάμος: Ελληνίδα μαθήτρια εξουδετέρωσε με πολεμικές τέχνες τον επίδοξο αλλοδαπό βιαστή της!

Το ελεγχόμενα ΜΜΕ απέκρυψαν το περιστατικό για να μην χαλάσουν την εικόνα των «φιλήσυχων και κατατρεγμένων προσφύγων» που έχουν κατακλύσει να νησιά και όλη την χώρα.

Δεν πήγαν χαμένα τα μαθήματα πολεμικής τέχνης που έκανε μια μαθήτρια Γυμνασίου στη Σάμο - Εφάρμοσε όσα είχε μάθει και ο αλλοδαπός επίδοξος δράστης το έβαλε στα πόδια!

Η ανήλικη κοπέλα πήγαινε να πάρει τη μητέρα της από τη δουλειά της όταν στην περιοχή του Δημοτικού Γηροκομείου, ένας αλλοδαπός προσπάθησε να αρπάξει την τσάντα της. Η μαθήτρια την συγκράτησε και όταν ο αλλοδαπός είδε ότι δεν θα τα κατάφερνε, προσπάθησε να την… «χουφτώσει»!

Η μαθήτρια όμως αποδείχθηκε σκληρό καρύδι, καθώς κατάφερε να τον εξουδετερώσει με μια από τις λαβές που είχε διδαχτεί στα μαθήματα πολεμικών τεχνών και να τον ρίξει στο έδαφος! Έκπληκτος ο αλλοδαπός, που δεν περίμενε τόσο σφοδρή αντίσταση, το έβαλε στα πόδια και εξαφανίστηκε.

Η ψύχραιμη μαθήτρια διηγήθηκε στους γονείς της τι συνέβη και πήγαν μαζί στην Ασφάλεια, όπου έδωσε κατάθεση και πλήρη περιγραφή του δράστη, ο οποίος αναζητείται.

Οι αστυνομικές αρχές αν και έχουν γνώση για την επίθεση κατά της μαθήτριας, από την Παρασκευή το μεσημέρι, δεν έχουν συλλάβει ακόμα τον δράστη, ούτε έχουν προβεί σε καμία ανακοίνωση.