Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Πακιστανοί λαθρομετανάστες σφάχτηκαν μεταξύ τους σε χωριό του Ηρακλείου - Τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο


Πακιστανοί σφάχτηκαν μεταξύ τους σε χωριό του Ηρακλείου - Τρεις τραυματίες στο νοσοκομείοΆγρια συμπλοκή με ρόπαλα και μαχαίρια μεταξύ πακιστανών σημειώθηκε σε χωριό κοντά στο Ηράκλειο

Στο πόδι σηκώθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο ορεινός οικισμός του Προφήτη Ηλία στο Ηράκλειο, όταν ξέσπασε άγριος καβγάς μεταξύ πακιστανών που εργάζονται στα χωράφια και δεν άργησαν να βγουν μαχαίρια με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις!

Από το μεσημέρι υπήρχε αναταραχή μεταξύ των πακιστανών στο Προφήτη Ηλία αν και κανένας δεν περίμενε ότι θα αγριέψουν τα πράγματα. Το απόγευμα υπήρξε μεγάλη αναταραχή και ολόκληρο το χωριό αναστατώθηκε!

Παρά την παρέμβαση των ψυχραιμότερων δεν κατάφεραν να ηρεμήσουν τα πνεύματα και αμέσως μετά υπήρξαν χειροδικίες, ενώ κάποια στιγμή βγήκαν και τα μαχαίρια! Όπως ήταν επόμενο αρκετοί πακιστανοί τραυματίστηκαν.

Λόγω της αναστάτωσης κλήθηκαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και η Αστυνομία. Πολύ γρήγορα έφτασαν στο χωριό ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και οι πρώτες βοήθειες. Τρεις από τους τραυματίες ήταν πιο σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό!