Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Γάλλοι οι δράστες της επίθεσης σε 30χρονο φοιτητή στο Ρέθυμνο

Ανατροπή στην υπόθεση ξυλοδαρμού του 30χρονου φοιτητή στο Ρέθυμνο.

Τρεις Γάλλοι έχει καταλήξει η αστυνομική έρευνα ότι είναι οι δράστες της βίαιας επίθεσης και του ξυλοδαρμού σε βάρος του 30χρονου το προηγούμενο Σάββατο στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Creta Live.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στις 9 Οκτωβρίου έφτασε αεροπορικώς από τη Γαλλία στην Κρήτη μια παρέα Γάλλων, οι οποίοι νοίκιασαν δυο αυτοκίνητα και ένα διαμέρισμα στο Γεράνι του δήμου Ρεθύμνου για το διάστημα της διαμονής τους.

Τρεις από αυτούς είναι σύμφωνα με το υλικό από κάμερες που έχει συλλέξει η αστυνομία, οι δράστες της απρόκλητης επίθεσης σε βάρος του 30χρονου και ενός φίλου του τα ξημερώματα της Κυριακής, για άγνωστους λόγους .

Οι Γάλλοι έχουν ήδη από τις 16 Οκτωβρίου φύγει από την Κρήτη και η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης είναι σε επικοινωνία με τη Διεύθυνση Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας ώστε να ταυτοποιηθούν οι δράστες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα των Γάλλων προτού αναχωρήσει από το νησί, προκάλεσε σοβαρές ζημιές στο σπίτι το οποίο είχαν ενοικιάσει για τις διακοπές τους, όπως και στο ένα από τα δυο αυτοκίνητα που είχαν νοικιάσει.

Πηγή: Creta Live