Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Αφρικανή γυναίκα κατέστρεψε αρχαίες επιγραφές και επιτύμβιες στήλες ανεκτίμητης αξίας στο Μουσείο της Βεργίνας! Σχέδιο ισλαμιστών;


Καταστροφές αρχαίων αντικειμένων με ψεκασμό έλαβαν χώρα στο Μουσείο των Βασιλικών Tάφων της Βεργίνας από …μια Αφρικανή επισκέπτρια δημιουργώντας βάσιμες υποψίες στην ΕΛΑΣ ότι μπορεί να πρόκειται για ισλαμιστικό σχέδιο καταστροφής της Ιστορίας ακριβώς όπως έκανε το ISIS σε Συρία και Ιράκ

Οι διωκτικές αρχές προσπαθούν να την εντοπίσουν σε όλη την επικράτεια και να ανακαλύψουν τα κίνητρα της.

Αρχαία αντικείμενα ανεκτίμητης αξίας καταστράφηκαν από γυναίκα αφρικανικής καταγωγής στο Μουσείο των Βασιλικών Tάφων της Βεργίνας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μια αφρικανή επισκέπτρια του μουσείου με χαρακτηριστικά αφροαμερικανικά ή κρεολικά με έθνικ αμφίεση και φορώντας τουρμπάνι και κελεμπία, το μεσημέρι της 10ης Μαΐου εισήλθε στον χώρο του Μουσείου των Βασιλικών Τάφων των Αιγών στην Βεργίνα κρατώντας ένα μικρό ψεκαστήρα που δεν έγινε αντιληπτός από τους υπαλλήλους-φρουρούς του χώρου.

Σύμφωνα με αναφορές η επισκέπτρια ψέκασε με άχρωμο κι ελαιώδες υλικό τις πώρινες βάσεις περισσοτέρων από 10 επιτύμβιων στηλών, δημιουργώντας μεγάλους «λεκέδες» στα αρχαία αντικείμενα. Ακόμη ψέκασε με το ίδιο ελαιώδες υγρό μεγάλο αριθμό ενημερωτικών επιγραφών και φωτογραφιών του χώρου.

Όταν οι υπεύθυνοι του μουσείου στην Βεργίνα κι η ΕΛΑΣ εντόπισαν τις αλλοιώσεις από τις ψεκασμένες επιτύμβιες στήλες αναζήτησαν το υλικό από τις κάμερες. Κι έτσι οι αξιωματικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας ανακάλυψαν ποια προξένησε τις φθορές στα αρχαία αντικείμενα. Οι διωκτικές αρχές προσπαθούν να την εντοπίσουν σε όλη την επικράτεια και να ανακαλύψουν τα κίνητρα της.


Αναρωτιόμαστε αν στην γυναίκα-δράστη του συγκεκριμένου βανδαλισμού (ελπίζουμε να συλληφθεί το ταχύτερο δυνατόν) θα αποδοθούν ρατσιστικά κίνητρα για την καταστροφή των αρχαίων αντικειμένων, αν αποδειχθεί ότι οι ενέργειές της έχουν να κάνουν με την αντίθεσή της στα επιτεύγματα των Αρχαίων Ελλήνων, οι οποίοι ήταν Λευκοί, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό στο μυαλό της.

Γιατί αυτό που διαπιστώνουμε από την επίσημη κρατική πολιτική όλα αυτά τα χρόνια είναι ότι ο ρατσισμός αφορά ως αρνητικό φαινόμενο όλους τους άλλους εκτός από την Ελλάδα, τους Έλληνες και την Ιστορική διαδρομή τους.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΥΓ. Να σημειώσουμε πως αν η εν λόγω είχε βανδαλίσει κάποιο μνημείο για το Ολοκαύτωμα των εβραίων, θα ήταν πρώτη είδηση σε όλα τα συστημικά κανάλια, ο Σύριζα και οι λοιπές δημοκρατικές και "αλληλέγγυες" πολιτικές δυνάμεις θα είχαν εκδώσει σχετικά καταγγελτικά Δελτία Τύπου και θα καταζητούνταν παντού! Τώρα που καταστράφηκε η πολιτική μας κληρονομιά δεν αγχώνονται και πολύ....