Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Δύο αστυνομικοί στο νοσοκομείο ύστερα από επίθεση Ρομά!


Η είδηση, όπως δημοσιεύθηκε σε καθημερινή εφημερίδα, είναι όντως σοκαριστική, καθώς κάτω από τον τίτλο «Δύο αστυνομικοί τραυματίες σε συμπλοκή με Ρομά» διαβάζουμε τα εξής:

“«Μάχη» με οικογένεια Ρομά έδωσαν οι αστυνομικοί προκειμένου να καταφέρουν να συλλάβουν έναν φυγόποινο συγγενή τους. δύο από τους αστυνομικούς κατέληξαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών με τραύματα στο πρόσωπο και το σώμα. Το απίστευτο περιστατικό εξελίχθηκε την περασμένη Πέμπτη στο «άβατο» του Ζεφυρίου. 

Οι αστυνομικοί έφθασαν στη συμβολή των οδών Κορυσχάδων και Αντύπα, όπου εντόπισαν και συνέλαβαν έναν 42χρονο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, καθώς είχε καταδικαστεί με ποινή φυλάκισης 19 ετών και 2 μηνών, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ληστεία και διακεκριμένη περίπτωση κλοπής. 

Συγγενείς του συλληφθέντα, με επικεφαλής τον αδερφό του φυγόποινου, επιτέθηκαν με σφοδρότητα εναντίον των αστυνομικών, ένας από τους οποίους δέχθηκε πέτρα στο σαγόνι και ένας δεύτερος γροθιές στο πρόσωπο

Οι αστυνομικοί κατέληξαν στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ οι συνάδελφοί τους επιχειρούσαν να εντοπίσουν όσους συμμετείχαν στην επίθεση”.
Όταν μια εφημερίδα του «συνταγματικού τόξου» δημοσιεύει ειδήσεις όπως αυτή που διαβάσατε παραπάνω δεν χρειάζεται να ειπωθεί κάτι περισσότερο εκ μέρους μας.  

Τα «άβατα» στις περιοχές των Ρομά αποτελούν μια πραγματικότητα, με ένα μέρος των Ρομά να επιδεικνύει σαφή βίαιη και παραβατική διάθεση όχι μόνο κατά πολιτών, αλλά και αστυνομικών, δείχνοντας έτσι ότι η αποθράσυνσή τους έχει φτάσει στο κατακόρυφο.

Οι αστυνομικοί στο νοσοκομείο, οι δράστες άφαντοι και οι διάφοροι «δικαιωματάκηδες» και «αντιρατσιστές» μονίμως στην φαντασιακή κοσμάρα τους…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ