Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017

Απελάθηκε ο 17χρονος Αλβανός που σχημάτισε τον «αετό» της Αλβανίας κάτω από τη γαλανόλευκη - ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ

Aνήλικος Αλβανός μιμούμενος το περιστατικό με τους 8 στρατιώτες αλβανικής καταγωγής που σχημάτισαν τον αλβανικό αετό στο κέντρο νεοσύλλεκτων στο Μεσολόγγι έπραξε το ίδιο κάτω από την ελληνική Σημαία στο λιμάνι Γαΐου των Παξών όπως δημοσίευσε χθες το pronews.gr και τελικώς απελάθηκε αφού διαπιστώθηκε ότι βρίσκονταν και παρανόμως στην χώρα.

Όπως διαπιστώθηκε, επρόκειτο για 17χρονο Αλβανό που σχημάτισε με τα χέρια του τον αετό της Αλβανίας, που συμβολίζει τις επιδώξεις εξτρεμιστικών κύκλων της Αλβανίας.

Ο ανήλικος πόζαρε στο λιμάνι Γαϊου Παξών. Εκεί, κάτω από την ελληνική σημαία, σχημάτισε με τα χέρια του το σήμα της αλβανικής σημαίας και η φωτογραφία ανέβηκε στους προσωπικούς του λογαριασμούς τόσο στο facebook όσο και στο twitter.

Μετά από ενδελεχή έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός είχε περάσει παράνομα στη χώρα δεν διέθετε νόμιμα έγγραφα για την παραμονή του στην χώρα και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές απελάθηκε

Οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν ο δράστης είχε διασυνδέσεις με εξτρεμιστικούς κύκλους της χώρας του.