Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Αποκαλύφθηκε το ανθελληνικό κυβερνητικό σχέδιο: Μόνιμοι καταυλισμοί λαθρομεταναστών σε ολόκληρη την Χώρα!


Αποκαλύφθηκε το ανθελληνικό κυβερνητικό σχέδιο: Μόνιμοι καταυλισμοί λαθρομεταναστών σε ολόκληρη την Χώρα!Κυβερνητικό στέλεχος, που δεν θέλησε να μιλήσει επωνύμως για προφανείς λόγους, αποκάλυψε στο Reuters το κυβερνητικό σχέδιο για «επίλυση» του λεγόμενου «προσφυγικού» ζητήματος.

Όπως παραδέχτηκε το κυβερνητικό στέλεχος, η κυβέρνηση στα νησιά βιώνει ένα τεράστιο πρόβλημα. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι οι Έλληνες τους γιουχάρουν και δεν μπορούν να σταθούν πουθενά. Πλέον τους φτύνουν ακόμα και οι λαθρομετανάστες, τους οποίους προορίζουν για μελλοντικούς ψηφοφόρους τους.

«Αντιμετωπίζουμε αρκετά προβλήματα στα νησιά. Ο κόσμος νιώθει παγιδευμένος και αυξάνεται η σύγχυση. Έφτασαν ένα βήμα από το να κάνουν πράξη το όνειρό τους να φτάσουν στην Ευρωπη αλλά δεν τα κατάφεραν. Κινούμαστε σε μια κατεύθυνση αποσυμφόρησης επιταχύνοντας παράλληλα τις διαδικασίες εξέτασης των αιτήσεων ασύλου» δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια πηγή.

Οι... οξύνοες του Μεγάρου Μαξίμου, όμως, βρήκαν την λύση στον δισεπίλυτο γρίφο του «προσφυγικού». Όχι, δεν αποφάσισαν να ακούσουν τη φωνή της λογικής και να κλείσουν τα σύνορα, προχωρώντας σε άμεση απέλαση των λαθρομεταναστών. Αποφάσισαν να συντάξουν ένα... μεγαλόπνοο σχέδιο για την δημιουργία πολλών νέων δομών «φιλοξενίας» σε ολόκληρη την επικράτεια.

Όπως τόνισε η ίδια πηγή στο Reuters σχεδιάζουν να γεμίσουν την Ελλάδα με μόνιμους καταυλισμούς που θα μπορούν να χωρέσουν έως 1000 λαθρομετανάστες. Έτσι θα αποσυμφορήσουν σιγά σιγά τα νησία και θα μοιράσουν τους λαθρομετανάστες σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Βεβαίως, το μεγαλόπνοο κυβερνητικό σχέδιο θα προσκρούσει στην αύξηση των λαθρομεταναστευτικών ροών τους επόμενους μήνες, αλλά και το γεγονός ότι η Ελλάδα έχει... πεπερασμένους χώρους, γεγονός που γίνεται ακόμα χειρότερο μιας και εξαιρείται η Εκάλη και όλα τα μέρη που ζουν στελέχη της κυβέρνησης.

Έτσι, οι καταυλισμοί θα αυξηθούν και όσο οι λαθρομετανάστες θα γίνονται περισσότεροι, οι καταυλισμοί εν τέλει θα καταλήξουν να «φιλοξενούν» πολλές χιλιάδες λαθρομεταναστών και να αποτελούν μια εστία εγκληματικότητας για κάθε γειτονιά.