Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016

Ανεξέλεγκτοι οι λαθρομετανάστες: Άγριες συμπλοκές μεταξύ Σύριων και Πακιστανών στο κέντρο της Κω - ΒΙΝΤΕΟ


Ανεξέλεγκτοι οι λαθρομετανάστες: Άγριες συμπλοκές μεταξύ Σύριων και Πακιστανών στο κέντρο της Κω - ΒΙΝΤΕΟΔεν είναι μόνο που συνεχίζουν τα «προσφυγάκια» να μας… προτιμούν ολοένα και περισσότερο (βουλιάζοντας –μεταξύ άλλων- και τον τουρισμό στα νησιά…), αλλά δημιουργούν κιόλας συνεχώς «ρατσιστικά» επεισόδια στα νησιά μας.

Δημιουργώντας τριτοκοσμικές εικόνες χάους και κάνοντας και αυτούς τους… θαρραλέους τουρίστες που ήρθαν στην Ελλάδα, να αισθάνονται φόβο για την ασφάλειά τους – κι αν ξαναπατήσουν, γράψτε μας!

Έτσι, μια πεντάλεπτης διάρκειας συμπλοκή ομάδων Πακιστανών και Σύριων έγινε χθες έξω από ξενοδοχείο όπου φιλοξενούνται, στο κέντρο της Κω.

Όλα άρχισαν όταν ένας νεαρός Σύριος ενόχλησε ανήλικους Πακιστανούς. Οι Πακιστανοί του επιτέθηκαν, συμπατριώτες του έσπευσαν προς βοήθειά του και τελικά ο καυγάς εξελίχθηκε σε ομαδική συμπλοκή με καρέκλες κι ό,τι άλλο εύρισκαν μπροστά τους τα «προσφυγάκια».

(ΥΓ): Παρότι αυτή την εποχή οι ειδήσεις βγαίνουν με το σταγονόμετρο, τα μεγάλα ΜΜΕ απέκρυψαν τα «ρατσιστικά» επεισόδια. Γιατί άραγε;