Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Κατεχόμενη πλατεία Βικτωρίας: Αφγανός απήγαγε Ιρανό και ζητούσε λύτρα!


Συνέβη στην κατεχόμενη πλατεία Βικτωρίας: Αφγανός απήγαγε Ιρανό και ζητούσε λύτρα!Το πόσο έχει παραδοθεί το κέντρο της Αθήνας στους λαθρομετανάστες εγκληματίες και τους "αλληλέγγυους προστάτες" τους αποκαλύπτει η παρακάτω είδηση:

Χειροπέδες σε έναν 27χρονο Αφγανό για την αρπαγή ενός 24χρονου Ιρανού πέρασε η ΕΛ.ΑΣ. ανήμερα των Θεοφανείων. Ένας ακόμη συνεργός του αναζητείται.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της αρπαγής και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, καθώς και για παράβαση των νόμων περί όπλων και περί αλλοδαπών. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο ιρανός, ο αφγανός μαζί με τον συνεργό του στις 30 Ιανουαρίου 2015 τον προσέγγισαν στην πλατεία Βικτωρίας με το πρόσχημα ότι μπορούν να διευκολύνουν την έξοδο του από την Χώρα.

Στη συνέχεια, τον οδήγησαν σε οικία στον Άγιο Παντελεήμονα και με τη χρήση σωματικής βίας καθώς και με την απειλή μαχαιριού, τον δέσμευσαν και τον εξανάγκασαν να ζητήσει τηλεφωνικώς, το χρηματικό ποσό των -2.000- ευρώ, από την οικογένεια του στο Ιράν, προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος.

Ακολούθως, βραδινές ώρες της 5ης Ιανουαρίου 2016 το θύμα κατάφερε να διαφύγει και εν συνεχεία κατήγγειλε την απαγωγή του.

Αυτά και άλλα πολλά... θαυμαστά (ληστείες, κλοπές) συμβαίνουν στην κατεχόμενη από τους λαθρομετανάστες πλατεία Βικτωρίας.