Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Έπιασαν τον επικίνδυνο αλβανό δραπέτη των Τρικάλων - Πέταξε δύο χειροβομβίδες πριν συλληφθεί..!

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται πλέον ένας από τους πιο αδίστακτους και επικίνδυνους δραπέτες των Τρικάλων, ο οποίος συνελήφθη μετά τη ληστεία σε σούπερ μάρκερ επί της οδού Καρπενησίου 25 στο Περιστέρι.

Πρόκειται για τον  LITA ή DREBATA ERMAL ή LITOR του DULEIMAN ή DEO και της FITNETE , ο οποίος γεννήθηκε την 02-02-1978 στην Αλβανία.




Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, την ώρα που οι δύο δράστες βρίσκονταν μέσα στο κατάστημα, υπάλληλος του σούπερ μάρκετ πάτησε κουμπί του συναγερμού και στο σημείο κατέφτασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι και κάλεσαν ενισχύσεις, αναφέροντας πως οι δράστες είναι βαριά οπλισμένοι. Ωστόσο, οι ληστές κατάφεραν και άρπαξαν τις εισπράξεις του σούπερ μάρκετ.

Όταν οι δράστες βγήκαν από το σούπερ μάρκετ, επιχείρησαν να φύγουν με τα πόδια. Οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν με τις μοτοσικλέτες τους και τότε ο ένας απο τους δράστες, λίγα μέτρα παρακάτω απο το σούπερ μάρκετ,  πέταξε δύο χειροβομβίδες, οι οποίες δεν έσκασαν ευτυχώς!

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως στη μία χειροβομβίδα είχε προλάβει να βγάλει τη μισή σχεδόν περόνη.

http://youtu.be/vgCLVy4wOSM


Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον έναν απο τους δράστες ο οποίος τους δήλωσε οτι ονομάζεται Λίτα. Ο Λίτα είναι καταζητούμενος από την αστυνομία καθώς είναι ένας από τους αλβανούς δραπέτες των φυλακών Τρικάλων που συμμετείχε και στην καταδίωξη στα Ίσθμια κατα την οποία σκοτώθηκε η 25χρονη Κατερίνα.

Μετά τη σύλληψη του επικίνδυνου δραπέτη, οι αστυνομικοί άρχισαν να "χτενίζουν" την περιοχή και λίγα λεπτά αργότερα κατάφεραν να εντοπίσουν και να προσαγάγουν άλλο ένα άτομο, το οποίο θεωρείται ύποπτο για συμμετοχή στην απόπειρα ληστείας, αλλά όπως φαίνεται δεν είναι δραπέτης των φυλακών Τρικάλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάνω στον αλβανό δραπέτη βρέθηκε άλλη μία χειροβομβίδα και ένα πιστόλι.