Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

3 ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΑΚΑΤΕΨΑΝ ΦΟΙΤΗΤΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟ – ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΜΕ ΚΡΑΝΙΟΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ – ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑ; ΜΟΥΓΚΑ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ...

Κλούβα χρώματος μπλε με τρεις αλλοδαπούς πιθανόν Βούλγαροι ή Αλβανοί σταμάτησε το όχημα νεαρού Ροδίτη, φοιτητή 22ετών ο οποίος ήρθε να επισκεφτεί τους γονείς του από την Κρήτη όπου και σπουδάζει και του σπάσανε τα μούτρα του κλέψανε κινητό, χρήματα μέχρι και τα παπούτσια...

Ο άτυχος νεαρός κατεβαίνοντας την αγίων Ανάργυρων που βρίσκετε πίσω από την λέσχη αξιωματικών κοντά στο "καστρί", συνάντησε στο δρόμο του ένα όχημα χρώματος μπλε. Ένας τύπος με επαγγελματική κλούβα με τρία άτομα που μιλούσαν σπαστά ελληνικά μπλόκαρε τον νεαρό, οι τρεις αλλοδαποί κατέβηκαν και χτύπησαν βάναυσα τον φοιτητή με λοστάρια στο κεφάλι και στο σώμα!!!

Αποτέλεσμα ήταν να χάσει της αισθήσεις του και να σωριαστεί στο οδόστρωμα αιμόφυρτος, ενώ οι αλλοδαποί ληστές του πήραν τα πάντα φεύγοντας, από το κινητό του, χρήματα, ρολόι μέχρι και τα παπούτσια του!!!! Λέμε αλλοδαποί γιατί μιλούσαν σπαστά Ελληνικά βάση με αυτά που δήλωσαν οικία πρόσωπα του φοιτητή.

Επίσης οι ληστές ήταν κουκουλοφόροι και μάλιστα οι δύο με κουκούλες μάλλινες και ο άλλος είχε μαύρη τσάντα στο κεφάλι αντί για κουκούλα!!!

 Το παιδί ήταν στην εντατική του νοσοκομείου από εχθές το βράδυ, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι απέφυγε τον κίνδυνο και είναι καλύτερα στην υγεία του.
πηγη eglimatikotita.gr